HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Assassin's Creed Mirage Nihayet Bugün Büyük Bir Özelliğe Kavuşuyor

Assassin's Creed Mirage Nihayet Bugün Büyük Bir Özelliğe Kavuşuyor

Kalıcı ölüm modu nihayet burada.

Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın bugünkü yeni güncellemesinin uzun zamandır beklenen kalıcı ölüm modunu birkaç aylık gecikmenin ardından ekleyeceğini açıkladı.

Oyunun kalıcı ölüm moduna Tam Senkronizasyon Mücadelesi adı verilir. Bu modda Basim ölürse save dosyanız kalıcı olarak silinir. Basim'in ayrıca vatandaşları öldürmek veya izin verilen harita konumlarının dışına çıkmak gibi yasa dışı eylemlerden de kaçınması gerekiyor. Bunu yapmak aynı zamanda silme işlemiyle de sonuçlanır. Bunlardan herhangi birinin gerçekleşmesi durumunda oyun bitti ekranı yerine, çeşitli istatistikleri gösteren yeni bir ekran açılır. Bunlara oyun süresi, çatışma sayısı, ölüm nedeni, öldürülen düşman sayısı ve seçilen zorluk dahildir.


Ayrıca, Tam Senkronizasyon yalnızca yeni bir oyun başlık ekranından başlatıldığında etkinleştirilebilir ve oyun başlatıldığında kapatılamaz. Herhangi bir zanaat hatasından kaçınmak için, bu modda oynarken hem platformlar arasındaki çapraz ilerleme hem de bulut kayıtları devre dışı bırakılacaktır. Oyuncular ayrıca modu hangi zorlukta tamamladıklarına bağlı olarak tılsım ve kostüm gibi ödüller de kazanacaklar.

Assassin's Creed Mirage'ın kalıcı ölüm özelliğinin geçen yıl gelmesi gerekiyordu ancak New Game Plus özelliği Aralık ayında hâlâ zamanında yetiştiği için ertelendi.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın