HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Baldur's Gate 3 Patch 6 Öpüşmekten Daha Fazlasını Geliştirecek

Baldur's Gate 3 Patch 6 Öpüşmekten Daha Fazlasını Geliştirecek

Ancak öpüşme hala çok önemli.


Baldur's Gate 3'ün bir sonraki güncellemesi, oyunun öpüşme animasyonlarını nasıl iyileştireceğine dair manşetlere çıktı, ancak yaklaşan 6. yama, Larian'ın RPG'sine daha iyi bir genel deneyim sağlayacak diğer bazı önemli iyileştirmeleri getirecek.

Larian'ın X'teki (eski adıyla Twitter) bir başlıkta ayrıntılarıyla anlattığı gibi, Yama 6'ya gelindiğinde, oyuncuların artık arkadaşları göndermek ve ardından partilerine arkadaş toplamak için kamplarının etrafında koşmalarına gerek kalmayacak. Bunun yerine oyuncular, Baldur's Gate 3'ün çıkışından bu yana oyuncuların uzun süredir yaşadığı bir şikayeti çözerek, yerine geçecek yoldaşla konuşarak bir parti üyesini görevden alabilecekler.

Ayrıca yoldaşlarla ilgili bir değişiklik de, parti üyelerinin gösteriyi çalmak için devreye girmesi yerine, otomatik olarak tetiklenen diyaloğun ana konuşmacı olarak oyuncuya öncelik vermesidir. Güncellemenin bir parçası olarak gelen başka bir düzeltmede, Shield Bash ve Rebuke of the Mighty yetenekleri artık Saving Throws'u doğru şekilde tetikleyecek.

Bu eklemelere rağmen güncellemenin yıldızı iyileştirilmiş öpüşme olacak ancak Larian'ın güncellemenin bir parçası olarak geleceğini belirttiği birkaç değişiklik daha var. 6. Yama aynı zamanda oyunun en yüksek zorluk seviyesinde oynayanlar için boş kamp animasyonları ve yeni "Efsanevi Aksiyonlar" da ekleyecek.

Larian, konsollarda 21 GB, PC ve SteamDeck'te ise 150 GB gibi muazzam bir depolama alanı kaplayacağı için oyunculara yamanın gelişinden önce potansiyel olarak bir miktar depolama alanını temizlemelerini tavsiye ediyor. Larian, bu durumun üstesinden gelinemeyecek kadar fazla olması durumunda, oyuncuların oyunu kaldırıp yamayla birlikte yeniden yüklemeleri gerektiğini söylüyor.

Yamanın henüz resmi bir çıkış tarihi veya resmi yama notları yok, ancak Larian daha önce bu hafta, yani Sevgililer Günü'ne denk geleceğini belirtmişti. Baldur's Gate 3 kısa süre önce topluluk tarafından oylanan Steam Ödülleri'nde Yılın Oyunu ödülünü alırken, bu yılın başlarında RPG'den keyif alan bazı Xbox kullanıcıları, konsolun yakalama araçlarını kullanarak Baldur's Gate 3'ün daha açık sahnelerinden bazılarını kaydetmeleri nedeniyle yasaklandı.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın