HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kampçılarla Başa Çıkmak İçin Yeni Bir Killstreak Ekliyor

CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kampçılarla Başa Çıkmak İçin Yeni Bir Killstreak Ekliyor

Kampçılar dikkat: Bunker Buster'ın öldürme serisi 2. Sezon Reloaded ile geliyor.

Warzone'un 2. Sezon Reloaded güncellemesi 6 Mart'ta geliyor ve bu sezon ortası güncellemesi, Call of Duty'nin battle royale oyununa, zorlu bir muhalefetle başa çıkmak için yeni bir taktik de dahil olmak üzere yeni özellikler ekliyor.

Sezon 2 Reloaded, oyuncuların bir binada saklanan veya çatıdaki keskin nişancılardan oluşan sinir bozucu bir ekiple uğraşan rakipleri temizlemelerine yardımcı olmak için tasarlanmış yepyeni Bunker Buster öldürme serisini tanıtıyor. Bu yeni seriyle oyuncular dürbünlerini çıkarıp bir binayı hedef alarak birden fazla kat boyunca patlayıcı bir patlama yaratan ve arkasında bir gaz sütunu bırakan bir füzeyi etkinleştirebilecekler.

Bunker Buster'ın ne kadar güçlü olacağı belirsiz olsa da Urzikstan, Fortune's Keep ve Vondel'de kampçı inşa etmek için bu yine de faydalı bir seri olacaktır. Ayrıca serinin diğer ucundaysanız, bu oldukça tehlikeli görünebilir, bu da oyunun ileriki anlarında saklanmayı biraz daha zorlaştırır.

Bu sezon ortası güncellemesi aynı zamanda Warzone 1'in Taşınabilir Dekontaminasyon İstasyonu saha yükseltmesinin geri dönüşüyle birlikte yağmalamanın, dövüşmenin ve daire çöküşünde hayatta kalmanın yeni bir yolunu da ekliyor. Yeni silahlar, Vanguard'ın popüler Das Haus çok oyunculu haritasının yeniden yapımı, yeni Zombies içeriği ve Warhammer 40.000 ile bir geçiş dahil olmak üzere Sezon 2 Reloaded'ın tüm önemli anlarına göz atmayı unutmayın.

Şu anda oyuncular, 2. Sezonun The Walking Dead ile devam eden geçişinde Fear the Living etkinliğinde ödüller kazanabilirler. Bu etkinlik 6 Mart'ta sezon ortası güncellemesinin gelmesiyle sona erecek.

Benzer Yazılar

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon, 16 Nisan'da Co-Op Duos Moduyla Başlıyor

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon,...

Devamını Oku
Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uygun Bir Porsche Sunuyor

Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uy...

Devamını Oku
Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimlerini Düşürdü

Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimle...

Devamını Oku
CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kampçılarla Başa Çıkmak İçin Yeni Bir Killstreak Ekliyor

CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kam...

Devamını Oku
Rise Online World Sistem Gereksinimleri

Rise Online World Sistem Gereksinim...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın