HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Death Stranding 2 için oynanış fragmanı yayınlandı!

Death Stranding 2 için oynanış fragmanı yayınlandı!

Death Stranding Nedir?


Death Stranding, Hideo Kojima tarafından geliştirilen ve Kojima Productions tarafından yayımlanan bir video oyunudur. Oyun, PlayStation 4 için 8 Kasım 2019'da, daha sonra Microsoft Windows için 14 Temmuz 2020'de ve PlayStation 5 için de 24 Eylül 2021'de piyasaya sürüldü.

Death Stranding, kurgusal bir gelecekte geçen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Sam Porter Bridges adlı ana karakteri canlandırarak, bir tür apokaliptik olay sonrasında parçalanmış bir Amerika'da izole edilmiş yerleşim birimlerini birbirine bağlamaya çalışır. Oyunun ana teması bağlantı, izolasyon ve topluluk oluşturmaktır. Oyun, oyuncuların zorlu hava koşulları, tehlikeli yaratıklar ve diğer oyuncuların olası etkileşimleriyle başa çıkmak zorunda oldukları bir dünyada geçer.

Death Stranding, özellikle benzersiz hikayesi, oyuncu deneyimi ve atmosferi ile dikkat çekmiştir. Hideo Kojima'nın önceki Metal Gear serisiyle benzer bir şekilde, oyun karmaşık bir hikayeye sahiptir ve oyunun ilerleyen bölümlerinde sıradışı ve çoğu zaman düşündürücü anlatım öğeleri içerir.

death stranding

Death Stranding 2 Geliyor!

Sony ve Kojima Productions, Death Stranding 2’nin ilk oynanış fragmanını yayınladı. Yaklaşık 10 dakika uzunluğundaki fragman videosu, devam oyunundan neler bekleyebileceğinizi gözler önüne seriyor.


Dünya, sanki bir bebek ağzından fırlayan uzay gemileri gibi garip düşmanlarla daha da çarpıcı bir hal almış gibi görünüyor. Baş karakter Sam, elektro gitar gibi yepyeni silahlarla düşmanlarla mücadele etmesiyle dikkat çekiyor.

Norman Reedus, Léa Seydoux ve Troy Baker, oyundaki rollerine devam ederken, Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve yönetmen George Miller gibi isimler de kadroya katıldı. Oyunun yalnızca PlayStation 5 için 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

İşte Death Stranding 2 "10 Dakikalık Oynayış Videosu"

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın