HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Dev fırsat! Assassin's Creed Origins, Odyssey, Valhalla 150TL'ye düştü!

Dev fırsat! Assassin's Creed Origins, Odyssey, Valhalla 150TL'ye düştü!

Assassin's Creed serilerinin geliştiricisi Ubisoft, Assassin's Creed Mythology Pack adı altında PC kullanıcıları için bir indirim paketi başlattı. 719,00 TL'den 158,18 TL'ye düşen Assassin's Creed Origins, Assassin's Creed Valhalla ve Assassin's Creed Odyssey indirime girdi.

Fransız şirket Ubisoft, Assassin's Creed hayranlarını sevindirecek indirim kampanyasını başlattı. Assassin's Creed'in Mısır, Yunanistan ve İskandinav ülkelerinde geçen son üç oyununu %78 indirim ile Ubisoft oyuncularına sundu.

ASSASSIN'S CREED MYTHOLOGY PACK İNDİRİME GİRDİ

Assassin's Creed Origins (2017), Assassin's Creed Odyssey (2018) ve Assassin's Creed Valhalla (2020), Mythology Pack, 719,00 TL'den 158,18 TL'ye düştü. tıklayarak Ubisoft'un sayfasına giderek Assassin's Creed Mythology Pack'i satın alabilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla'nın önümüzdeki haftalarda çıkış yapacak genişleme paketi Dawn Of Ragnarök öncesi Ubisoft, oyuncuların Assassin's Creed serisine göz atmaları için güzellikler yapmaya devam ediyor. Ayrıca Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'yı 24 – 28 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olacağını duyurdu. Kısa süreliğine AC Valhalla'yı indirip 28 Şubat'a kadar deneyebilirsiniz.

Assassin's Creed Origins (2017)

Antik Mısır'dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağın bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracaksın.

Assassin's Creed Odyssey (2018)

Assassin's Creed® Odyssey'de kendi kaderine hükmet. Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çık. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan'ın kaderini de değiştir.

Assassin's Creed Valhalla (2020)

Assassin's Creed Valhalla'da şanlı bir mücadeleye atılan Viking akıncısı Eivor olarak oyna. Düşmanlar üzerine akınlar yaparken, yerleşimlerini genişletirken ve siyasi gücünü pekiştirirken İngiltere'nin erken Orta Çağ dönemini keşfet.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın