HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Diego Luna İçten Mesajını Paylaşırken Andor 2. Sezonun Çekimleri Tamamlandı

Diego Luna İçten Mesajını Paylaşırken Andor 2. Sezonun Çekimleri Tamamlandı

Dizi yıldızı Diego Luna, Instagram'da Andor'un 2. Sezonunun çekimlerinin tamamlandığını doğruladı. Bugün 9 Şubat'ın sezonun ve tüm dizinin çekimlerinin son günü olduğunu duyurmak için bir gönderi yazdı. Daha önce de duyurulduğu üzere dizi 2. sezondan sonra sona erecek.

"Bu muhteşem deneyim ve yıllar süren sıkı çalışma için tüm ekibe bundan daha fazla müteşekkir olamazdım" diye yazdı. "Bu yapımda 700'den fazla kişi çalıştı ve herkese tek tek veda etmek ve teşekkür etmek imkansız, bu yüzden buraya yazıyorum. Sevginiz ve harika deneyim için TEŞEKKÜR EDERİZ."

Luna daha önce Variety'ye Andor'un iki sezonun ardından sona ermesinden mutlu olduğunu ve bunun "akıl sağlığım için gerçekten önemli olduğunu" söylemişti.

Hollywood grevlerinin başlamasından önce dizinin yaratıcısı Tony Gilroy, Andor 2. Sezonunun muhtemelen Ağustos 2024'te yayınlanacağını ancak bu programın o zamandan beri değişmiş olabileceğini söyledi.

2. Sezon, hikayeyi Rogue One filminin başladığı noktaya kadar anlatacak. Gilroy, "Nereye gittiğimizi biliyorsun. Ölüm Yıldızı'nın patladığını gördün. Bunu biz gerçekleştireceğiz" dedi.

Andor'da baş karakter Luna'nın yanı sıra Syril Karn, Stellan Skarsgard, Genevieve O'Reilly, Denis Gough ve Adria Arjona da rol alıyor.

Andor Sezon 2'ye ek olarak yaklaşan diğer Star Wars şovları arasında The Acolyte ve Skeleton Crew yer alıyor. Film tarafında ise bir sonraki Star Wars filmi The Mandalorian & Grogu.

Benzer Yazılar

E-pin Nedir? HipopoTamya.com'dan Güvenle Satın Alın!

E-pin Nedir? HipopoTamya.com'dan Gü...

Devamını Oku
Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın