HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Dying Light ve Witcher'ın geliştiricileri yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Dying Light ve Witcher'ın geliştiricileri yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Dying Light 2 stüdyosu Techland, Witcher geliştiricileri ile açık dünya fantezi rol yapma oyunu üzerinde çalıştıkları bildirildi. İsimsiz oyunun "tamamen yeni nesil bir deneyim" olduğu söyleniyor.

Dying Light serisinin geliştiricisi Techland, geliştirmekte olduğu açık dünya fantezi rol yapma oyunu için işe alım yaptığı bildirildi. Techland'ın geliştireceği yeni oyunundan sorumlu ekipte The Witcher 2, The Witcher 3 ve Witcher 3'ün DLC'lerinde çalışmış olan iki isim yer alıyor.

TECHLAND, YENİ OYUN ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Techland'in önderliğinde gelişecek bu oyunda popüler açık dünya serisi Witcher'ın ekibinde çalışmış iki isim yer alıyor. Witcher'ın anlatı yönetmenleri Karolina Stachyra ve Arkadiusz Borowik'i işe alan Techland, yeni oyunu için çalışmalara başladı.

Dying Light'ın başarısı ve Dying Light 2'nin satış rakamları sonrası geliştirici şirket Techland, ekibi güçlendirmek için yeni iş alımlarını başlattı. Yeni geliştireceği açık dünya fantezi rol yapma oyununa eski CD Projekt Red çalışanlarını katarak bir yandan Dying Light 2 Stay Human'ın geliştirilmesine devam ederken öte yandan ise yeni oyunu için kolları sıvadı.

Ayrıca Techland, son birkaç ay içerisinde ekibine birçok farklı şirkette çalışmış isimleri ekleyerek güçlü bir ekip kurmaya çalıştığı anlaşıldı. Son birkaç ay içerisinde ekibe eklenen isimler arasında Bartosz Ochman, Mario Maltezos, David McClure, Kevin Quaid ve Marcin Surosz yer aldı.

Benzer Yazılar

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
En iyi 10 ücretsiz video derleme programı

En iyi 10 ücretsiz video derleme pr...

Devamını Oku
Metin2 Yeni Sunucular!

Metin2 Yeni Sunucular!

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın