HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Elden Ring Ticari Markası Artık Tamamen FromSoftware'e Ait

Elden Ring Ticari Markası Artık Tamamen FromSoftware'e Ait

Ticari markanın mülkiyeti neredeyse bir yıl önce Namco'dan FromSoftware'e geçti.

Bloodborne ve Dark Souls gibi oyunlarla tanınan geliştirici FromSoftware, neredeyse iki yıl önce piyasaya sürdüğü, eleştirmenlerce beğenilen aksiyon RPG'si Elden Ring'in artık tam mülkiyetine sahip.

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nin ticari marka devri belgesine göre, Elden Ring'i yayınlayan Bandai Namco, oyunun ticari markasının mülkiyetini FromSoftware'e devretti. Belgede Bandai Namco'nun belgeyi Mart 2023'te imzaladığı belirtiliyor.

Belgede "ŞİMDİ, BU NEDENLE, alındığı işbu vesileyle kabul edilen iyi ve değerli bir bedel karşılığında, [Bandai Namco] işbu belgeyle Ticari Markaya ilişkin tüm hakları, mülkiyeti ve menfaatleri [FromSoftware]'e devreder" ifadesi yer alıyor. "Ticari Marka tarafından sembolize edilen işletmenin iyi niyeti ve bunun için belirlenen tescil ve Ticari Markanın mülkiyetinin kullanımından kaynaklanan veya bununla ilgili tüm taleplerle birlikte.

Elden Ring, Şubat 2022'de piyasaya sürüldü ve FromSoftware için büyük bir hit haline geldi, ilk yılında 20 milyondan fazla kopya satarak kritik ve ticari bir başarıya ulaştı. FromSoftware, piyasaya sürülmesinin ardından yaklaşık bir yıl önce Elden Ring'in ilk DLC genişletmesi olan ve henüz çıkış tarihi verilmeyen Shadow of the Erdtree üzerinde çalıştığını duyurdu.

Bu haber, bu ayın başlarında yayınlanan ve Tencent tarafından geliştirilen Elden Ring mobil oyununun şu anda geliştirilmekte olduğunu iddia eden bir raporun ardından geldi.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın