HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Epic Games, çocuklar için korumalı hesaplar ekliyor

Epic Games, çocuklar için korumalı hesaplar ekliyor

Popüler dijital oyun dağıtım platformu Epic Games, 7 Aralık itibariyle Sınırlı Hesap adlı yeni bir Epic Games hesabı türünü kullanmaya başladığını açıkladı. Sınırlı Hesap, küçük yaştaki oyuncuların Fortnite, Fall Guys ve Rocket League gibi sevilen oyunların keyifle oynanabilmesine olanak tanıyor.

Ebeveyn izni ile oluşturulacak Epic Games'in Sınırlı Hesapları, çocuklar için daha güvenli bir oyun ortamı oluşturmayı hedefliyor.

EPIC GAMES ÇOCUKLAR İÇİN SINIRLI HESAPLAR EKLİYOR

Epic Games'in internet sitesinde yayınladığı gönderide Sınırlı Hesaplar hakkında, "Tüm dünyadaki oyunculardan Epic Games Store'a veya oyunlarımıza giriş yaptıklarında sadece bir defalığına yaşlarını belirtmeleri istenecek." sözlerine yer verdi. Açıklamasının devamında ise küçük yaştaki oyuncuların hesabının Sınırlı Hesap olacağını ve ebeveyn izni işlemlerini başlatmak için ebeveyninin veya vasisinin e-posta adresini yazması istenecek.

"Epic Games Başlatıcısını kullanmaya devam edebileceksin fakat bazı özelliklere erişebilmek için hesabında Ebeveyn Kontrollerinin ayarlanmış olması gerekecek. Ebeveynin Ebeveyn Kontrollerini ayarladığında Epic deneyimin, seçilen ayarlara göre şekillenecek ve hesabın Sınırlı Hesap olmaktan çıkacak. "

 

Benzer Yazılar

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
En iyi 10 ücretsiz video derleme programı

En iyi 10 ücretsiz video derleme pr...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın