HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Epic Games Store: Bu Haftanın ve Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games Store: Bu Haftanın ve Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games Store her hafta ücretsiz oyunlar veriyor; Bu hafta, Stubbs the Zombie'yi ve Paladins için oyun içi içeriği talep edebilirsiniz.

Epic Games Store haftalık olarak ücretsiz oyunlar dağıtıyor ve program en az 2021'e kadar sürecek. Ücretsiz bir Epic hesabı oluşturmanız ve ücretsiz şeyler almaya başlamak için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeniz yeterlidir. Bu noktada Epic, 100'den fazla ücretsiz oyun dağıttı ve programın yakın zamanda duracağına dair bir işaret yok. Hem mevcut ücretsiz oyunları hem de gelecek haftanın tekliflerini vurgulamak için bu makaleyi haftalık olarak güncel tutacağız.



Epic'te Bu Haftanın Ücretsiz Oyunları

Şu andan itibaren 21 ekime kadar, Stubbs the Zombie'yi Rebel Without a Pulse ve Paladins Epic Pack'te talep edebilirsiniz. Stubbs the Zombie, orijinal olarak 2005 yılında piyasaya sürülen ve bu yılın başlarında modern konsollar için yeniden düzenlenmiş bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. İnsan beynini yiyip bitiren çok aç bir zombi olan Stubbs olarak oynuyorsunuz. Bu arada Paladins Epic Pack, popüler çevrimiçi çok oyunculu oyun için dört Şampiyonun kilidini açan, Epic'e özel bir pakettir.

Epic'te Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunu



21 Ekim'den itibaren Sleep - Enhanced Edition'ı talep edebilirsiniz. Between the Sleep, benzersiz bir önermeye sahip bir hayatta kalma korku oyunudur: Bir kabusa saplanmış ve annesini bulamayan iki yaşında bir çocuk olarak oynuyorsunuz. Birinci şahıs bakış açısıyla oynanan ve korkularla dolu olan Between the Sleep, korku oyunlarını seviyorsanız kesinlikle göz atmaya değer. Ayrıca, köşedeki Cadılar Bayramı ile oynamak için harika bir zaman.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın