HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Fortnite 8. Sezon 2. Hafta Mücadeleleri

Fortnite 8. Sezon 2. Hafta Mücadeleleri

Wrath'ı nerede bulacağınız ve beş yeni mücadeleyi nasıl tamamlayacağınızı anlattık.

Fortnite 8. sezonun 2. haftası ve adaya tüm oyuncular için beş yeni görev getiren yeni bir NPC, Wrath var. Önceki sezonlardan farklı olarak, Fortnite 8. sezonun haftalık meydan okuma sistemi, büyük ölçüde yeni NPC'ler eklemeye ve her birine her hafta beş görev vermeye odaklanacak. Gelecek haftalarda birden fazla yeni NPC olabilir, ancak şimdilik, güncel Fortnite oyuncularının delikli kartlarını bitirmek için buluşması gereken tek şey Wrath. İşte Fortnite'da Wrath'ı nerede bulacağınız ve Wrath NPC görevlerine neler dahil.

Fortnite Wrath NPC Konumu

Wrath, Coral Castle'ın doğusundaki sekizgen orman kampı olan Stealthy Stronghold'da bulunabilir. Stealthy Stronghold'un adı artık haritada yer almıyor olsa da, Wrath ile görev serisine başlamak için sohbet ettikten sonra ortalığı temizlemek istiyorsanız hala orada ve bozulmamış durumda, Aşağıdaki haritada tam konumunu görebilirsiniz.



Fortnite 8. Sezon 2. Hafta Mücadeleleri - Wrath Görev Serisi

Bu sezon diğer NPC'ler gibi, Wrath da Common'dan Legendary'ye kadar artan nadirlikte beş görev sunuyor. Beş görevinin hepsini ilk kez tamamladığınızda, XP ve altın külçeleri kazanacaksınız, ancak onun ve diğer NPC görevleri sezon boyunca tekrarlanabilir. NPC görevlerinin art arda tamamlanmasının size yalnızca altın kazandırdığını unutmayın. İşte Wrath'ın Escaped Tenant adlı tam görev dizisi:

  • Keşif tarayıcısyla 2 oyuncu tespit edin. - 12,500 XP
  • Bir atlama pedi veya atlama havalandırması kullanın ve inmeden 100 metre önce seyahat edin. - 14,000 XP
  • Bir karakterden fırtına tahmini alın. - 16,000 XP
  • Ödül panosundan ödül alın. - 18,000 XP
  • Bir ödül tamamlayın. - 20,000 XP



Keşif tarayıcısı olan iki oyuncuyu tespit etmek için, 7. Sezondaki IO çanak istasyonunun kalıntılarını hala içeren Stealthy Stronghold'da birini arayın. keşif tarayıcısı gibi IO teknoloji silahlarını bulacağım. O zaman yapmanız gereken tek şey, iki düşman oyuncunun yakınına ateş etmek ve böylece ekranınızda kırmızı ana hatlar olarak görünmeleri.

İlk görevi çanak istasyonundan ayrılmadan tamamlayabiliyorsanız, ikinci görevi bir atlama pedi veya atlama havalandırması kullanarak kolayca tamamlayabilir ve inişten 100 metre önce seyahat edebilirsiniz. Tüm çanak istasyonlarında yerleşik atlama pedleri bulunur ve her biri, havadayken ileri doğru itmeye devam etmeniz koşuluyla, 100 metre boyunca kolayca seyahat etmenize izin verir. 

J.P. Chimpanski, Pitstop ve Torrance dahil olmak üzere adanın etrafındaki diğer birkaç NPC'den birinden fırtına tahmini alabilirsiniz. Bu karakterlerin nerede bulunduğunu hatırlatmak için Sezon 8 NPC konumları kılavuzumuzu kullanın. 

Son iki görev için bir ödül almanız ve ardından bir ödül tamamlamanız gerekecek. Diğerlerinin yanı sıra Believer Beach, Sludgy Swamp veya Catty Corner'dakiler gibi adanın etrafındaki herhangi bir ödül panosundan ödül alabilirsiniz. 

Bir ödül size bir düşman oyuncunun belirsiz konumunu verecektir ve onu tamamlamak için yapmanız gereken tek şey onları avlayıp ortadan kaldırmaktır. Hedefiniz başka bir yolla ortadan kaldırılırsa, endişelenmeyin, bu da geçerli olacak - ödül olarak daha az altın alacaksınız. Görevi ilk kez tamamlıyorsanız, XP hala sizin olacaktır.

Fortnite 8. sezon haberlerimizi takip etmeyi unutmayın!

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın