HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Fortnite'ta Mighty Anıtı nerede?

Fortnite'ta Mighty Anıtı nerede?

Fortnite Mighty Anıtı

Mighty Monument'ı bulmanın ipucu tam adında. Bu sezon adada güçlü görünen karakterlerin büyük heykellerini hatırlıyor musunuz? Evet, Mighty Monument, Sanctuary'nin doğu kıyısında bulacağınız Vakıf heykelidir. Onu ziyaret etmek için, görev takipçiniz güncellenene kadar yeterince yakından yaklaşmanız yeterlidir. Bu kadar! Mighty Anıtı'nı ziyaret etmiş olacaksınız ve belirli bir Vakıf mücadelesini bitirmek için en az üçte birini bitirmiş olacaksınız .

Tüm bu mücadeleyi bitirmek için, Yedi Karakolu'nun yanı sıra Yedi'nin doğal ikametgahı olan Sanctuary'yi de ziyaret etmeniz gerekecek. Yedi Karakol adanın dört bir yanına dağılmışken, Mighty Monument ve Sanctuary doğu kıyısındakinin hemen yanında.

 

 

Bu nedenle, bu mücadeleyi çabucak bitirmenin en iyi yolu, Savaş Otobüsünden en doğudaki Yedi Karakol'a inmek, ardından batıya, heykele, sonra biraz daha batıya, Sanctuary'ye gitmektir . Mighty Anıtı'nın tabanında da güçlü bir dikey rüzgar rüzgarı var, bu yüzden kendinizi tekrar havaya itmek için kullanın ve tüm bu mücadeleyi yaklaşık 60 saniyede yapmak için Sanctuary'ye süzülün.

Bununla işiniz bittiğinde, tüm Foundation kozmetiklerini toplamaya bir adım daha yaklaşacaksınız. Ancak Fortnite 19.20 yamasının bir parçası olarak gelen yeni Haven Masks'i de unutmayın .

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın