HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

GTA 5 ve GTA Online Kayıtlarını PS5 ve Xbox Series X|S'e Nasıl Aktarırım?

GTA 5 ve GTA Online Kayıtlarını PS5 ve Xbox Series X|S'e Nasıl Aktarırım?

Yeni sürümleri başlatmadan önce kayıtlı verilerinizi sırayla alın.

Grand Theft Auto V artık hem Xbox Series X|S hem de PS5'te çıktı ve yeni bir platforma atladığınızda eski kaydetme verilerinizi kaybetmeniz gerekmiyor. Aslında, süreci neredeyse sorunsuz hale getirmek için kurulmuş özel bir sistem var ve kaldığınız yerden oynamaya devam etmenize izin veriyor, ancak yeni konsolların ek avantajlarıyla.

Rockstar Games Social Club'ın yeni nesil bir kaydetme geçiş portalı vardır ve hatta GTA V ve GTA Online için verilerinizi bir konsol ailesinden diğerine taşıyabilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı.

GTA V hikaye modu verileri nasıl aktarılır?

Kayıtlı verilerinizi doğrudan şu anda GTA V oynadığınız konsoldan aktarabilirsiniz. Bunu yapmak için hikaye modunda duraklatma menüsüne girin ve Oyun sekmesini açın, ardından "Oyun Kaydını Yükle"yi seçin. Bu işlem hem Xbox One'da hem de PS4'te çalışacak. Bu kadar!

En iyi yanı, bu Rockstar tarafından barındırılan araç nedeniyle, taraf değiştirmeyi planlıyorsanız, veri kaydetme geçişinin PS4'ten Xbox Series X|S'ye veya Xbox One'dan PS5'e yapılabilmesidir. Elbette PS4'ten PS5'e ve Xbox One'dan Xbox Series X|S'ye de destekleniyor. Kaydedilen verileri yüklendikten sonra indirmek için 90 gününüz vardır ve her platform için yalnızca bir kaydetmeniz olabilir.

GTA Online verileri nasıl aktarılır?

GTA Online karakteriniz için süreç daha da otomatik olacaktır. Rockstar Games Social Club hesabınız olduğu sürece, oyun 15 Mart'ta çıktığında karakteri PS5 veya Xbox Series X|S'e geçirebileceksiniz. Aktarılabilir içerik, ilerleme, araçlar, özellikler, giysiler, silahlar, istatistikler, ve dahası. Ancak, bir konsol ailesinden diğerine geçiyorsanız, gerçek parayla satın aldığınız herhangi bir GTA$ atlama yapmaz.

Grand Theft Auto V, 15 Mart'ta Xbox Series X|S ve PS5'e geldi ve bir dizi görsel ve performans iyileştirmesi içeriyor. Hem Xbox Series X hem de PS5, Performance RT adlı bir hibrit moda sahiptir ve oyunu 60 fps oyun ve ışın izleme etkinleştirilmiş olarak yükseltilmiş 4K çözünürlükte çalıştırır.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın