HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

GTA Remastered Trilogy, Yeni Güncellemeyle Ortaya Çıktı!

GTA Remastered Trilogy, Yeni Güncellemeyle Ortaya Çıktı!

GTA remaster üçlemesinin gerçek olduğuna dair daha fazla kanıt gün ışığına çıktı ve bu sadece başka bir isimsiz kaynak değil. Kore'nin derecelendirme kurulu, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition için bir derecelendirme yayınladı.

Üçleme duyurulmadı, ancak görünüşe göre Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto: Vice City'nin remaster koleksiyonu geliyor! Rockstar'ın bu remasterları daha erken sürmeyi planladığı söyleniyor, ancak COVID-19 salgını bu planları etkiledi.


(Rockstar Games Launcher'in içinden sızan yeni logolar.)

Bir rapora göre, remaster'ların Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Google Stadia ve mobil cihazlarda bir pakette dijital olarak sunulması bekleniyor. Eskiden Ruffian Games olarak bilinen ve Rockstar tarafından satın alınmadan önce Crackdown üzerinde yaptığı çalışmalarla tanınan Rockstar Dundee'nin remaster'ları geliştirdiği söyleniyor. Oyunlar görünüşe göre Unreal Engine'de çalışacak ve fikir, çoğunlukla PS2 dönemi kökenlerine sadık kalmaları, daha iyi çözünürlük ve yeni bir kullanıcı arayüzü olması.


Rapora göre, bu hikayenin bir başka katmanı da, söylentilere göre remaster'ların iyi performans göstermesi durumunda Rockstar'ın Red Dead Redemption'ı yeniden düzenlemeyi düşünebileceğidir.

Rockstar Games'in bir sözcüsü yorum yapmaktan kaçındı.

Bu oyun şu aşamada onaylanmasa da Rockstar'ın Grand Theft Auto V'i yeni nesil konsollara getirmek için çalıştığını biliyoruz. Ünlü ve son derece popüler açık dünya oyununun yeni bir sürümü PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e geliyor. Başlangıçta, Rockstar'ın gelecek yılın başına kaydırmadan önce Kasım ayında piyasaya sürülmesi planlanıyordu.

Daha fazlası için Hipopotamya'yı takipte kalın!

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın