HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon, 16 Nisan'da Co-Op Duos Moduyla Başlıyor

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon, 16 Nisan'da Co-Op Duos Moduyla Başlıyor

Hearthstone'daki popüler otomatik savaş modu, bir arkadaşınızla veya yabancıyla ortaklaşa iki kişilik takımlara karşı mücadele etmenize olanak tanıyacak.

Hearthstone Battlegrounds yedinci sezonunu başlatmaya hazırlanıyor ve geçen yıl BlizzCon'da vaat edilen yeni co-op modunu da beraberinde getirecek. Yeni Battlegrounds Duos modu, bir partnerle takım kurarak iki kişilik diğer üç takıma karşı mücadele etmenize olanak tanıyacak. Yeni mod, 7. Sezonun geri kalanıyla birlikte 16 Nisan'da başlayacak.

İki kişilik dört takım toplamda sekiz oyuncudan oluşacak ve Battlegrounds'taki toplam oyuncu sayısı aynı kalacak. Ancak sekiz yönlü bir rekabet yerine Duo'lar tek bir yaşam havuzunu paylaşacak ve 1 Altın karşılığında kartları birbirlerine ileri geri aktarabilecekler. Dört yeni Kahraman, 16 minyon ve üç yeni Taverna Büyüsü, Duos maçlarında faydalı olması için özel olarak tasarlandı ve yalnızca bu modda bulunacak. Ayrıca Duos eşleştirmesi için bir arkadaşınızla eşleşebilecek veya rastgele bir oyuncuyla eşleşebileceksiniz. Çiftlilerin de kendi sıralaması ve liderlik tablosu olacak.

Cho ve Gall'den oluşan iki başlı dev kombosu, Duos oyunu için yapılan yeni kahramanlardan ikisi gibi görünüyor. Pasif yetenekleri, ortağınıza her kazandığınızda üç katına kadar Üçlü Ödül verir.

Tek oyunculu Battlegrounds modu da güncellemeler alacak. Bu planlar arasında 50 yeni minyon, bir düzineden fazla geri dönen minyon ve yeni Taverna Büyüleri yer alıyor. Blizzard, Dragon ve Mech türlerini yenileyeceğini, Beast türünün yeniden çalışılacağını ve birçok kahraman ve minyonun yeniden dengeleneceğini söylüyor.

7. Sezonun teması, çeşitli peri masalı kozmetik ödülleriyle Bir Zamanlar Taverna olacak. Görevler yeni sezonun başında sona erecek ancak Taverna Büyüleri Battlegrounds'ın kalıcı bir parçası olarak kalacak. Yeni bir Battlegrounds ödül pisti ve sezon geçişi de bu noktada başlayacak. Blizzard, bir yayıncı ön izleme etkinliği de dahil olmak üzere lansman öncesinde yeni kahramanları ve minyonları duyuracak. Daha fazla ayrıntıyı Hearthstone blogunda bulabilirsiniz.

Bu, geleneksel Hearthstone'un en son genişletmesi olan ve oyunun 10. yıl dönümünü simgeleyen Whizbang's Workshop'un çıkışından hemen sonra gerçekleşti. Sonuç olarak Whizbang, tanıdık mekanikler ve yeni şekillerde yeniden tasarlanan karakterlerle dolu, oldukça nostaljik temalı bir genişleme paketidir.

Benzer Yazılar

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon, 16 Nisan'da Co-Op Duos Moduyla Başlıyor

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon,...

Devamını Oku
Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uygun Bir Porsche Sunuyor

Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uy...

Devamını Oku
Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimlerini Düşürdü

Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimle...

Devamını Oku
CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kampçılarla Başa Çıkmak İçin Yeni Bir Killstreak Ekliyor

CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kam...

Devamını Oku
Rise Online World Sistem Gereksinimleri

Rise Online World Sistem Gereksinim...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın