HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Knockout City ücretsiz oluyor!

Knockout City ücretsiz oluyor!

Geliştirici ekip Velan Studios'un Knockout'nin geleceği hakkında duyurularda bulundu. Yapılan açıklamada oyunun fiyat etiketi tamamen kaldırılarak oyunun dünya çapında ücretsiz olarak yayınlanmasına devam edileceği bildirildi.

Velan Studios'un Knockout City'nin ücretsiz olacağını ardından bir büyük haber daha paylaştı. Knockout City artık EA tarafından yayınlanmayacak. Geliştirici ekip, "EA Originals'ın inanılmaz desteği olmadan Nakavt City'yi dünyaya tanıtamazdık, ancak şimdi oynaması ücretsiz oyuna geçerken, doğal bir sonraki adım yayıncılık sorumluluklarını üstlenmemiz ve topluluğumuzla daha da yakın çalışmamız." sözlerine yer verdi.

Knockout City, lansmanı sonrası her ne kadar yükselse de bir süre sonra büyük bir düşüş yaşadı. Knockout City'nin Steam'de son 9 ay içerisinde anlık maksimum 6 bin kullanıcıya ulaştığı bildirilirken son 24 saat içerisinde ise maksimum 123 eş zamanlı oyuncu bulunuyor.

Knockout City gibi farklı, orijinal bir oyunun oyuncu kitlesi bulmakta zorlandığının görülmesi üzerine geliştirici ekip, oyunu ücretsiz yapmaya karar verdi. Kendi ayakları üzerinde duracak olan Knockout City'nin geleceği hakkında daha fazla bilgi ise ileriki zamanlarda paylaşılacağı duyuruldu.

 

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın