HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

League of Legends içeriklerinde fiyat değişikliği gerçekleşecek

League of Legends içeriklerinde fiyat değişikliği gerçekleşecek

Riot Games oyunlarında 2021'in son çeyreğinde artan enflasyon değerleri nedeniyle içerik bedellerinde güncelleme yapılacağı bildirildi. League of Legends ve Teamfight Tactics'te ortalam %34'lük bir artış yaşanacağı bildirilirken fiyatlandırmaların 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

League of Legends'ın internet sitesinde yapılan açıklamda, "Yapılan açıklamanın detaylarında ise 2021'in son çeyreğinde artan enflasyon değerleri ve kur hareketliliğinden ötürü yaşanan değişikliklerden kaynaklı diğer sunucular ile açılan makasın düzeltilmesi için içerik bedellerinde güncellemeye gidiyoruz. Bu tarz durumlarda sizlere karşı elimizden geldiğince şeffaf olduk ve bundan sonraki planlarımızda aynı şekilde şeffaf olmayı sürdüreceğiz."

EN AVANTAJLI ÜCRETLENDİRME POLİTİKASI SÜRDÜRÜLECEK

Riot Games, Türkiye'deki oyuncularına verdiği servisler için yatırımları artırıyor. Küresel olarak yaşanan olumsuz ekonomik gelişmeler ve operasyonların maliyetleri de bedel artışlarıyla ilişkili olacak. Ancak Riot Games, öncelikli olarak topluluk odaklı bir fiyatlandırma yapmak olacağını da bildirdi. "Bedel güncellemesine rağmen Türkiye sunucusu gelişmekte olan ülkelere ait olan diğer sunucularla karşılaştırıldığında hala en avantajlı ücretlendirme politikasını sürdürecektir"

İndirimli League of Legends ve Teamfight Tactis RP HipopoTamya.com'da

İçerik bedelleri henüz güncellenmemişken şimdiden satın almak istediğiniz kostümler, kaplamalar için en uygun fiyatlı RP epin kodunu buraya tıklayarak HipopoTamya'dan satın alabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın