HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

LinkedIn Oyun Sektörüne Giriyor

LinkedIn Oyun Sektörüne Giriyor

LinkedIn, sosyal medya platformuna oyun ekleyeceğini doğruladı. Ancak henüz lansman tarihi açıklanmadı.

Bir LinkedIn sözcüsü TechCrunch'a şöyle dedi: "Biraz eğlencenin kilidini açmak, ilişkileri derinleştirmek ve umarım konuşma fırsatını tetiklemek için LinkedIn deneyimine bulmaca tabanlı oyunlar ekleyerek oynuyoruz." "Daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin!"

Web geliştiricisi Nima Owji'den sızdırılan ekran görüntülerine göre geliştirilmekte olan üç oyun "Queens", "Crossclimb" ve "Blueprint". Hepsi The New York Times'ın Wordle gibi platformlarında görebileceğiniz oldukça basit bulmaca oyunlarına benziyor. Oyuncular günlük serilerini korumak için ne sıklıkta oynadıklarını takip edebilirler.

LinkedIn Microsoft'a ait ancak bu girişime ne kadar dahil olduğu belli değil. Microsoft, LinkedIn'i 2016 yılında 26 milyar dolara satın aldı; bu rakam, Microsoft'un Ekim 2023'te Activision Blizzard'ı 74,5 milyar dolara satın almasıyla gölgede kaldı.

Sosyal medya uygulamaları, Facebook da dahil olmak üzere oyunlarla deneyler yaptı. Ancak Facebook Gaming uygulaması Ekim 2022'de kapatıldı. O zamandan beri ana şirketi Meta, çeşitli kulaklıkların piyasaya sürülmesiyle sanal ve artırılmış gerçekliğe odaklandı. TikTok, Güneydoğu Asya'da zaten testler yürüttüğü için oyun alanına da girdi.

Benzer Yazılar

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
En iyi 10 ücretsiz video derleme programı

En iyi 10 ücretsiz video derleme pr...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın