HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Lostk Ark, Steam'de 1 milyondan fazla anlık oyuncu ile rekor kırdı

Lostk Ark, Steam'de 1 milyondan fazla anlık oyuncu ile rekor kırdı

Amazon Games'in piyasaya sürdüğü yeni MMO oyunu Lost Ark, Steam'de büyük bir yükselişe geçti. Steam'de eş zamanlı olarak 1 milyon oyuncuyu geçerek anlık olarak en çok oynanan MMO oyunu oldu. Lost Ark, tüm zamanların en çok oynanan oyunları arasında CS:GO ve DOTA 2'yi bıraktı.

Smilegate RPG'nin geliştirdiği Amazon Games'in yayınladığı yeni MMO oyunu Lost Ark, Steam'de 11 Şubat'ta herkese açıldığı andan itibaren büyük bir rekor kırdı. Oyunu erken erişimde oynayan kullanıcılar ise anlık olarak yarım milyonu geçmişti.

LOST ARK, 1,3 MİLYON ANLIK OYUNCUYA ULAŞTI

Amazon Games'in yayınladığı oynaması ücretsiz rol yapma oyunu Lost Ark, 'deki istatistiklerine göre 1,3 milyon eş zamanlı kullanıcıya ulaşarak Steam'in en çok oynanan MMO oyunu olmayı başardı.

LOST ARK, TWITCH'TE DE REKOR KIRDI

Oynaması ücretsiz olan Lost Ark, Twitch'te de benzer bir rekora imza atmıştı. Henüz herkese açılmadığı zamanda canlı yayın platformu Twitch'te 1,2 milyon eş zamanlı izleyiciye ulaşarak Twitch'in en çok izlenen oyunu olan GTA V'i geride bırakmayı başardı.

TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK OYNANAN İKİNCİ OYUNU

Lost Ark, 3,2 milyon anlık kullanıcılı PUBG Battlegrounds'tan sonra tüm zamanların en çok oynanan oyunu oldu. Lansman öncesinde özel paket satın alan kullanıcılara erken erişim sunulduğu halde yarım milyonu geçen Lost Ark, Steam'de büyük bir başarı yakaladı.

AMAZON GAMES: NEW WORLD

Amazon Games'in geçtiğimiz aylarda ücretli olarak piyasaya sürdüğü New World de benzer bir rekora ulaşmıştı. göre New World'ün lansmanından bu yana 910 bin eş zamanlı kullanıcıyı geçtiği bildiriliyor. Ancak New World'ün modası biraz hızlı söndü. New World, son 24 saatte 50 bin eş zamanlı kullanıcıya ulaşabilmiş durumda.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın