HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

New World "Kötü Niyetli" AFK Oyuncularına Karşı Harekete Geçiyor

New World "Kötü Niyetli" AFK Oyuncularına Karşı Harekete Geçiyor

New World oyuncuları, oyunun otomatik AFK algılama sisteminin etrafından dolaşmanın yollarını keşfettiler ve bu, ana menüye geri dönmeden uzun süre uzaklaşmalarını sağladı. Ancak Amazon Games hem daha iyi AFK algılaması uygulamak hem de "kötü niyetli AFK oyuncularını" cezalandırmak için harekete geçmek istediği için bu durum yakında değişecek gibi görünüyor.

Amazon Games'in MMO'su, hafta sonu Steam'de 900.000'den fazla eşzamanlı oyuncu gördü ve onu platformda en çok oynanan oyun haline getirdi. Bu, New World'un en kalabalık sunucularından bazıları için uzun sıra süreleriyle sonuçlandı . O zaman oyuncuların oyunda kalmak ve sırada beklemekten kaçınmak için ellerindeki her aracı kullanması şaşırtıcı değil.

Oyunun resmi forumlarındaki bir gönderide, topluluk yöneticisi Henry Stelter, Amazon'un yapay olarak aktif kalan oyuncu örneklerini daha iyi bulmak için New World'un AFK algılama sisteminde değişiklikler yapacağını yazıyor.

Stelter, "New World'te yerleşik olarak bulunan otomatik AFK hafifletmesinden kaçınmak için sunucularda yapay olarak yeterince aktif kalabilen bireylerde çok fazla hayal kırıklığı gördük" diye yazıyor. "Bunun kabul edilebilir bir davranış olmadığı konusunda kesinlikle hemfikiriz, özellikle de bir dünyaya girmek için sabırla bekleyen bir sürü insan varken. Kötü niyetli AFK oyuncularını belirlememize ve bunlara karşı önlem almamıza yardımcı olacak yeni bir çözüm yarattık."

Stelter, Amazon'un yeni algılama sisteminin nasıl çalıştığını açıklamayacağını, ancak normalde oyunu oynayan oyuncuların herhangi bir sorun yaşamaması gerektiğini yazmaya devam ediyor. Henry, AFK algılama değişikliklerinin hemen olmayacağını, ancak belirli bir süre içinde kullanıma sunulacağını yazıyor.

New World, Amazon Games'in ilk büyük başarısı olduğunu kanıtladı ve Amazon yaratıcısı Jeff Bezos'un kendisinden bir yanıt almaya yetecek kadar. Oyunun popülaritesi nedeniyle Amazon, yeni oyunculara yer açmak için ek sunucular ekledi ve sunucu kapasitesini artırdı . Amazon, uzun sıra sürelerinden kaçınmak için daha az oyunculu bir sunucuda karakter oluşturmuş olabilecek oyuncular için önümüzdeki haftalarda ücretsiz sunucu transferleri sunacak.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın