HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Pokemon Efsaneleri: Arceus: Alfa Pokemon Açıklaması

Pokemon Efsaneleri: Arceus: Alfa Pokemon Açıklaması

Alfa Pokemon nedir?

 

  • Alpha Pokemon, kendi türleri için oyundaki mümkün olan en büyük Pokemon'dur. Farkına varmasanız da, benzersiz özellikleri ve görünümleriyle size hatırlatıyorlar; onlar gördüklerinde size saldıran kırmızı gözlü, saldırgan yaratıklardır. Neyse ki, bu saldırganlığı kaybederler ve onları yakaladığınızda gözleri normal bir renge döner.

Alfa Pokemon nerede bulunur

 

  • Her bölgede en az bir alfa Pokemon var. Ancak, hepsi aynı anda görünmeyecek. Örneğin, ilk yıldızı aldıktan sonra geçebileceğiniz Obsidian Lands'deki köprünün karşısında alfa Floatzel belirir. Bu arada Bibarel, Grandtree Arena'nın önündeki tepenin altında belirir.

 

  • Obsidian Fieldlands'deki köprüyü geçmeden önce hiç alfa Pokemon görmemiştim. Ancak, daha sonraki bir seviyede döndüğümde, köprünün önündeki alanda da bir alfa Bidoof ve alfa Rapidash buldum.

 

  • İlk alfa Pokemon oyuncularının tanışması gereken alfa Kriketune. Bu Kriketune özel çünkü oyunun bu aşamasında seviyenize uzaktan yakın olacak tek alfa Pokemon. Öldürürsen yeniden doğmaz.

Alfa Pokemon nasıl yakalanır

 

  • Alfa Pokemon yakalamak temelde normal bir Pokemon yakalamakla aynı şekilde çalışır. Birçoğunun, oyuncuların yaşadıkları belirli alan için hala düşük seviyede olduklarında ortaya çıktığı düşünüldüğünde, en büyük engel hayatta kalmak olacaktır.

 

  • İlk önce, onlarla savaşmalısın. Bir alfanın arkası dönükken Poke Ball fırlatmanın şansı yok. Ancak, onları habersiz yakalamak için arkadan bir savaş başlatabilirsiniz. Habersiz durum, rakibiniz duyularını toplarken size savaşta bir başlangıç ​​sağlar.

 

  • Düşük HP veya durum efektlerinin herhangi bir kombinasyonu ile normal bir vahşi Pokemon yakalamak nispeten kolaydır. Heck, sadece Poke Ball atmak bile işe yarayabilir. Ancak, alfaları yakalamak daha zor olma eğilimindedir. Oyuncular, HP'lerini mümkün olduğunca azaltarak, bir durum etkisi uygulayarak ve ardından en güçlü Poke Toplarını onlara atarak güvenli oynamalıdır.

 

  • Oh, ve elbette, karşılaşmadan önce. Doğru olmasını dilediğimden daha fazla alfa öldürdüğümü kabul ediyorum ve önceden kurtardığım için memnunum, bu yüzden eylemlerimin sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalmadım.

 

  • İpucu: Hala bir alfa yakalayamıyorsanız, yıldız sıralamanızı yükseltmeyi deneyin. Yıldız sıralaması ne kadar yüksek olursa, yakalama oranı da o kadar yüksek olur.

Onlara nakavt yaparsam alfa Pokemon yeniden doğar mı?

  • İki tür alfa vardır. Halihazırda onu ele geçirmiş veya KO'lamış olsanız bile, yalnızca ilk tür aynı alanda yeniden doğar. Ancak, ilk kez görüyorsanız, hangi tür alfa olduğunu söylemek zor olabilir. Yeniden ortaya çıkan alfalar, bölgede evrimleşmiş formlar veya nadir Pokemon olma eğilimindedir.

 

  • Bununla birlikte, bölgede yaygın olarak bulunan Pokemon'un alfa sürümleri, onları yenerseniz veya yakalarsanız mutlaka yeniden doğmayacak olan rastgele karşılaşmalar olma eğilimindedir.

Obsidian Fieldlands'i örnek olarak kullanmak:

  • Yeniden doğan alfalar: Floatzel, Rapidash, Magikarp, Bibarel, Snorlax

 

  • Rastgele bir karşılaşma olarak ortaya çıkan alfalar: Bidoof, Shinx, Buizel

 

  • Bu kapsamlı bir liste değil, sadece bir alandan birkaç örnek. Obsidian Fieldlands çevresinde dolaşan normal boyutlu Floatzels, Bibarel veya Rapidash bulamazsınız. Magikarp, kuralın bir istisnasıdır. Yerleşik bir alfa her gün okulla yeniden doğduğunda bile birçok Magikarp akıntının yukarısında görünür.

 

  • Yine de alfa Pokemon'da durma! Ayrıca Shiny Pokemon'u nasıl yakalayacağınızı , efsanevi Pokemon Dialga ve Palkia'yı nasıl yakalayacağınızı ve Pokedex'inizi tamamlamak için efsanevi Manaphy'yi nasıl yakalayacağınızı öğrenin .

 

 

 

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın