HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

PS5 Kullanıcıları Artık DualSense Denetleyicilerini PC'de Güncelleyebilir

PS5 Kullanıcıları Artık DualSense Denetleyicilerini PC'de Güncelleyebilir

Yine de bir kablo kullanmanız gerekecek, ancak en yeni PlayStation denetleyicisi için bellenimi güncellemek biraz daha kolaylaştı.

PlayStation, DualSense denetleyicisini güncellemek için PC'de yeni bir uygulama yayınladı. Windows 10 veya 11 işletim sistemi çalıştıran bilgisayarlarda bulunan bellenim güncelleme programı, PlayStation'ın web sitesinden edinilebilir ve DualSense denetleyicisinin bir USB-C kablosuyla bağlanarak güncellenmesine olanak tanır.


Bir Oyun Geliştiricisi, PS5'in DualSense'inin Gerçekte Nasıl Çalıştığını Açıklıyor.


Microsoft'un, Xbox Series X|S konsolları için kablosuz Xbox denetleyicileri için ara sıra yeni bellenim yayınladığını belirtmekte fayda var, ancak bu cihazlar yükseltmeyi kablosuz olarak alabilir.

DualSense denetleyicisi, 2020'de PS5 konsolu ile birlikte ilk piyasaya sürülmesinden bu yana PC'lerle uyumluydu ve cihaz, dokunsal geri bildirim özellikleri ve taşınan birkaç birinci taraf PlayStation oyunu sayesinde PC'de bir izleyici kitlesi buldu.

Sony, IP'sinin PC'de yayınlanmasının önünü ilk olarak 2020'de Horizon Zero Dawn ile başlattı, bunu 2021'de Days Gone ve bu yılın başlarında God of War izledi.

Bu yıl PC'ye gelecek bir sonraki PlayStation birinci taraf IP'si Uncharted 4: A Thief's End ve Uncharted: The Lost Legacy. Bu iki oyunun ötesinde, Sony geçen yıl Temmuz ayında PC taşıma uzmanı stüdyo Nixxes'i satın aldığından, sonunda daha fazla oyunun yoluna girmesini bekleyin.

Benzer Yazılar

Analistler, PS5 Pro'nun GTA 6 İçin Tam Zamanında Çıkabileceğini Tahmin Ediyor

Analistler, PS5 Pro'nun GTA 6 İçin ...

Devamını Oku
PS5 Kullanıcıları Artık DualSense Denetleyicilerini PC'de Güncelleyebilir

PS5 Kullanıcıları Artık DualSense D...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın