HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

PUBG'nin yeni haritası Deston ile gelen yenilikler neler?

PUBG'nin yeni haritası Deston ile gelen yenilikler neler?

PUBG Battlegrounds'ın 18.2 güncellemesiyle beraber oyuna eklenen yeni harita Deston ile gelen özellikleri sizler için derledik. Birçok yeni özelliği beraberinde getiren Deston haritasının yenilikleri neler?

Steam'in tüm zamanların en çok oynanan oyunu PUBG Battlegrounds'ın 8x8 km'lik büyüklüğündeki yeni haritası Deston, yüksek binalar arasında sular altında kalmış bir şehri ele almaktadır. Yeni araç, yeni silah, yeni özellikler ve daha fazlasını oyunculara sunan Deston haritasındaki yenilikler neler? İşte detaylar…

PUBG DESTON HARİTASI

Üst tarafı bataklıkla kaplı ve yeni araç hoverboard yerini aldı. Haritanın sol kısmı biraz daha dağlık bir bölge olurken Deston'un sağı ise yüksek binalarla doludur.

PUBG DESTON HARİTASI

DESTON'UN MERKEZİ RİPTON

Yeni harita Deston'un merkezi Ripton, gökdelenlerle dolu ve gökdelenlerin üstüne halatlarla çıkabileceğiniz riskli bir bölgedir. Ripton'da gezinirken tepelere dikkat etmeyi unutmayın.

DESTON'UN MERKEZİ RİPTON

BATAKLIK

Ağaçlar, çimenler ve su kıyısına inşa edilmiş evler arasında geziye çıkabilir ve diz boyuna gelen sular içinde düşmanlarınıza pusular kurabilirsiniz.

PUBG BATAKLIK

BAZ İSTASYONLARI

Deston'un belirli bölgelerinde bulunan yüksek baz istasyonunun en tepesine halatlar sayesinde tırmanarak oyunun başında size verdiği ekstra paraşüt ile yüksekten atlayarak başka bölgelere uçabilirsiniz.

PUBG BAZ İSTASYONLARI

DRONE İLE ERİŞİLEBİLEN ALANLAR

Deston'un yeniliklerinden biri ise yüksek binaların ara katlarında yer alan sadece drone ile ulaşabileceğiniz bölgeler bulunuyor. Drone'un bir kapasitelik loot yapma özelliği sayesinde gizli bölgelerden güzel eşyalar bulabilirsiniz.

PUBG DRONE İLE ERİŞİLEBİLEN ALANLAR

GÜVENLİK ANAHTARI VE GÜVENLİK KAPILARI

PUBG Battlegrounds'ın yeni haritası Deston ile eklenen yeni güvenlik anahtarı sayesinde gizli güvenlik kapılarını açabilirsiniz. Kapıların ardında ise üç seviye teçhizat ve drop silahları bulunmaktadır.

PUBG GÜVENLİK ANAHTARI VE GÜVENLİK KAPILARI

BENZİNLİK

Aracınızı artık yerde bulduğunuz benzin bidonları ile değil benzin istasyonları sayesinde de benzinini fulleyebilirsiniz. Deston'un belirli yerlerinde bulunan benzin istasyonlarından aracınıza benzin alabilir veya benzin istasyonunu patlatabilirsiniz.

PUBG BENZİNLİK

YENİ SİLAH: 012

Dünyanın en hızlı pompalısı O12 ile düşmanlarınızı 300 metreye kadar saniyeler içerisinde öldürebilirsiniz. 12 Gauge Ağır Cephane kullanan 012 pompalı sadece Deston haritasında bulunmaktadır.

PUBG YENİ SİLAH: 012

BATAKLIK TEKNESİ

Hem karada hem de suda hızlı bir şekilde ilerlemeye ihtiyacınız varsa bataklık teknesi işinizi görecektir. Sude bir o kadar hızlı gitmesine karşın karada hızı yarıya inmektedir ve şimdiden uyaralım ki kontrolü biraz zor.

PUBG BATAKLIK TEKNESİ

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın