HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Sevgililer Günü'nde Oynayabileceğiniz En İyi 10 Eşli Oyun!

Sevgililer Günü'nde Oynayabileceğiniz En İyi 10 Eşli Oyun!

It Takes Two'dan Stardew Valley'e, çiftlerin Sevgililer Günü'nde ve sonrasında birlikte oynayabileceği ortak kanepe oyunları için en iyi seçimlerimiz burada.

Sevgililer Günü geldi ve akşamınızı geçirmenin en iyi yollarından biri kanepede eşli oyun oynamak. Bu amaçla, bu Sevgililer Günü'nde çiftlerin oynayabileceği en iyi oyunları bir araya getirdik, ancak elbette bunlar, birlikte vakit geçirmek istediğiniz yılın herhangi bir gecesinde birlikte oynayabileceğiniz harika oyunlar. Bu özetin amaçları doğrultusunda, yerel çok oyunculu oyun sunan video oyunlarına odaklandık, böylece oyun oynarken kanepede kucaklaşabilirsiniz.

Bazı çiftlerde bir kişinin diğerinden daha fazla oyun deneyimine sahip olabileceğini biliyoruz, bu nedenle oyun seçerken bunu aklınızda bulundurun. Buraya eklediğimiz başlıkların hiçbiri özellikle zorlayıcı değil, ancak bazıları zaten bir denetleyici kullanmakta rahat olan kişiler için daha uygun olabilir.

Stardew Valley
Platformlar: Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, PC, Android, iOS

Partneriniz Animal Crossing: New Horizons'a takıntılıysa, seveceğinden emin oldukları başka bir oyun tanıtmama izin verin: Stardew Valley. 2015 yılında piyasaya sürülen bu kırsal yaşam RPG'si, Nintendo'nun sosyal sim franchise'ı ile aynı çekiciliğe sahipken, ilişkiler ve etkinlikler açısından çok daha fazla derinlik sunuyor. Stardew Valley'in sadece bir çiftçilik simülasyonu olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bu çok popüler oyun aynı zamanda arkadaşlıklar kurmak ve seçtiğiniz NPC ile romantizm peşinde koşmakla ilgilidir. Tıpkı bu Sevgililer Günü'nü yapıyor olabileceğiniz gibi, oyun size eşinizin hangi hediyelere en iyi tepki vereceğini düşünmenizi sağlıyor ve seçtiğiniz karakterle evlendikten sonra bile, onları korumak istiyorsanız yine de onlara değer vermeli ve onlara ilgi göstermelisiniz. ilişkiler hakkında oldukça sağlam bir mesajdır.

Stardew Valley, tek oyunculu bir oyun olarak harikadır, ancak aynı zamanda mükemmel bir çok oyunculu modu vardır, böylece sevgilinizle yerel veya çevrimiçi ortaklaşa oynayabilirsiniz. Son 1.5 güncellemesi ayrıca yerel bölünmüş ekran işbirliğini de ekledi, böylece oyun oynarken TV'yi paylaşabilirsiniz. Son olarak, Stardew Valley'i hemen hemen her platformda indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz, ancak fiziksel sürümler de mevcuttur, bu da Sevgililer Günü'nde onları sarmak ve şaşırtmak için güzel bir hediye olabilir.

It Takes Two
Platformlar: PlayStation, Xbox, PC

It Takes Two'nun hikayesini partnerinizle deneyimlemek biraz garip gelse de -boşanmanın eşiğindeki bir çifti konu alıyor- bu listedeki gerçekten işbirlikçi oynanışın en iyi örneği. Hazelight Studios tarafından geliştirilen It Takes Two, yalnızca co-op modunda, çevrimiçi veya kanepede oynanabilir. Kızları Aşk Kitabı'na danıştıktan ve gözyaşı döktükten sonra Cody ve May uyandıklarında oyuncak bebeğe dönüştüklerini görürler. Oradan, siz ve eşiniz, artık yaşamdan daha büyük olan evde ve çevresindeki mülkte bir ekip olarak gezinmeniz gerekiyor. Ve ekip olarak söylediğimizde, gerçekten bunu kastediyoruz. Platform oluşturma dizilerinin ve bulmacaların çoğu, her karakterin benzersiz yeteneklerini kullanan ekip çalışması gerektirir.

It Takes Two, piyasadaki en zeki platform oyunlarından biridir, ancak aynı zamanda mükemmel bir dövüş ve düşman tasarımına sahiptir. Kendinizi dev böcekler, bir vakum ve bir alet kutusu da dahil olmak üzere çeşitli garip patronlara karşı mücadele ederken bulacaksınız. It Takes Two, Game Pass'te mevcuttur.

Haven
Platformlar: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC

Bu listedeki en yeni oyunlardan biri olan Haven, evlerinden kaçan ve birlikte boş bir gezegene kaçan bir çiftin bilim kurgu aşk hikayesidir. Siz ve eşiniz, "akış iplikleri" kullanarak garip gezegen (Kaynak olarak bilinir) etrafında süzülmek için yerçekimi önleyici botlar kullanan Yu ve Kay olarak birlikte oynayabilirsiniz. Bu keşif gezilerinde kaynakları toplayacak ve sıra tabanlı dövüşlerde düşman yaratıklarla karşılaşacaksınız. Yerel kooperatifte gezegenin etrafında seyahat etmek biraz alışmak ve ustalaşmak için biraz iletişim gerektirir - ortağım ve ben, keşfettiğimiz yönü seçen "lider" olmanın sırayla işe yaradığını gördük.

Yu ve Kay, Source'u keşfetmedikleri zaman, yemek pişirebilecekleri, duş alabilecekleri, iyileştirebilecekleri ve eşyalar üretebilecekleri Yuva'da (uzay gemileri) rahatlayabilirler. Ancak Haven'ın oynanışı zevkli olsa da, Yu ve Kay arasındaki ilişkiyi tasvir etmesi oyunun parladığı yerdir. Bir oyunda bu kadar gerçekçi ve samimi bir şekilde tasvir edilen olgun, kararlı bir ilişki görmek nadirdir. Bu nedenle, Haven gerçekten çiftlerin birlikte oynayabileceği en iyi oyunlardan biri ve neyse ki Xbox sahipleri için Xbox Game Pass aracılığıyla mevcut.

Dream Daddy
Platformlar: Anahtar, PlayStation, Xbox, PC

Ateşli bir baba olarak oynadığınız ve diğer ateşli babaları romantize etmeye çalışan bir flört simülasyonu kulağa Sevgililer Günü'nde sevgilinizle oynamak isteyeceğiniz bir oyun gibi gelmese de, aslında bir partnerle oynamak için mükemmel bir oyundur. Bu teknik olarak ortak çalışma değil, ancak ister kontrolörle sırayla oynayın, ister bir kişi arkanıza yaslanıp yorum yapın, bu görsel romanı birlikte oynamak yine de eğlenceli. Birlikte kendi ateşli babanızı tasarlayabilir, hangi yakışıklı bekarla kuracağınıza karar verebilir, randevulara çıkabilir ve yol boyunca seçtiğiniz diyalog seçeneklerine göre birden fazla son keşfedebilirsiniz. Ancak, hepsi flört ve baba kelime oyunları değil; Dream Daddy'nin ayrıca ebeveynlik ve yakında unutamayacağınız bazı unutulmaz karakterler hakkında çok tatlı bir hikayesi var.

Süper Mario Odyssey
Platformlar: Nintendo Switch

Super Mario Odyssey, eller aşağı, Nintendo Switch'te sahip olabileceğiniz en iyi oyunlardan biri. Sadece çok çeşitli zorluklar ve bulmacalar, özelleştirme seçenekleri ve daha fazlasıyla zengin, ayrıntılı bir Mario Bros. oyunu değil; ayrıca harika bir kooperatif modu var. Super Mario Odyssey'i önemli biriyle oynamak inanılmaz derecede eğlenceli. Bir oyuncu Mario'yu kontrol edecek ve gerçek platform oluşturmayı gerçekleştirecek, diğer oyuncu ise Cappy'yi kontrol edecek, eşyaları toplamak ve düşmanlara saldırmak için yakınlaştıracak. Cappy, daha az oyun deneyimi olan oyuncular için mükemmeldir, ancak hangi karakteri kontrol ederseniz edin, Super Mario Odyssey'nin renkli seviyelerini birlikte oynamak her çift için mükemmel bir aktivite ve harika bir hediyedir.

Don't Starve Together
Platformlar: PlayStation, Xbox, Switch, PC

Tim Burtonvari görsellere sahip bir hayatta kalma oyunu olan Don't Starve Together'da sevgilinizin ve sizin vahşi doğada nasıl mahsur kalacağınızı görün. Don't Starve'ın bağımsız çok oyunculu genişlemesi sizi garip yaratıklar ve tehlikelerle dolu düşmanca bir dünyaya sürüklüyor ve kaynakları toplamak, eşyalar üretmek ve kendinizi güvende tutmak için yapılar oluşturmak için eşinizle birlikte çalışmanız gerekecek. İlişkiler birbirini korumak ve birlikte çalışmakla ilgiliyse, Don't Starve Together bu Sevgililer Günü'nde sevgiliniz için satın alabileceğiniz mükemmel bir oyundur.

Lovers in a Dangerous Spacetime
Platformlar: Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, PC

Bu renkli kanepe işbirliği macerasında, siz ve eşiniz, Anti-Love'un kötü güçleriyle savaşmak ve sevimli uzay tavşanlarını kurtarmak için ekip çalışmasını kullanarak, galaksiyi LOVERS (Bu, League of Very Empathetic Rescue Spacenauts anlamına gelir) olarak keşfedeceksiniz. Birlikte, saldırmak için kuleleri ve lazerleri, savunmak için kalkanları ve çevrede gezinmek için iticileri kullanarak gemiyi kontrol etmeniz gerekecek. Bu, çok hızlı bir şekilde telaşlanabilen ve iletişim becerilerinizi kesinlikle test edecek bir oyundur, ancak aynı zamanda bir patlamadır. Bir AI evcil hayvanından yardım aldığınız tek oyunculu bir mod da vardır ve dört oyuncuya kadar katılabilir.

Overcooked
Platformlar: Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, PC

Görünüşte Overcooked, yemek hazırlamakla ilgili sevimli bir oyundur, ancak zamanlanmış, kaotik mutfak seviyelerinde yüksek yıldızlar elde etmek için gülünç miktarda koordinasyon gerekir. Overcooked, Lovers in a Dangerous Spacetime'a benzer bir strateji gerektirir: Görevler devredilmeli ve bir seviyenin engellerini aşmak ve zamanında yeterli miktarda yiyecek göndermek için iletişim hızlı ve net olmalıdır. IRL ile birlikte yemek yapmayı seviyorsanız ve bir zorluğun üstesinden gelebilirseniz, Overcooked bu Sevgililer Günü'nde bir çift olarak oynamak için mükemmel bir oyundur.

PS5 veya Xbox Series X|S'ye sahip olanlar için Overcooked: All You Can Eat koleksiyonu buraya gitmenin yolu. Size Overcooked, Overcooked 2 ve tüm DLC'nin 4K yeniden düzenlenmiş sürümlerini sunar ve ayrıca yeni mutfaklar, şefler ve daha fazla erişilebilirlik seçeneği içerir.

Mario Kart 8 Deluxe
Platformlar: Nintendo Switch

Mario Kart nihai parti oyunudur ve Mario Kart 8'in nihai sürümünü Nintendo Switch'te deneyimleyebilirsiniz. Popüler yarış oyunu, dört oyuncuya kadar yerel bölünmüş ekran çok oyunculu modda yarışmaya izin veriyor ve kadroya Splatoon'dan Inkling Girl ve Inkling Boy gibi yeni karakterler ekliyor. Mario Kart, herhangi bir beceri seviyesindeki oyuncunun keyif alacağı türden bir oyundur, ancak dikkatli olun - partnerinizin rekabetçi yanını ortaya çıkaracağı kesin.

Unravel 2
Platformlar: Nintendo Switch, PlayStation, Xbox, PC

Unravel 2, bir bağın gücü ve birlikte çalıştıklarında iki kişinin başarabilecekleri hakkındadır. Aynı zamanda sadece saf eğlence. Bu bulmaca platform oyununda, siz ve eşiniz kendi Yarny'nizi yaratacak ve büyük ve görsel olarak çarpıcı bir dünyada bir maceraya atılacaksınız. İpinizin uçlarını birbirine bağlayarak, Unravel 2'nin en zorlu bulmacalarında gezinmek için ekip çalışması ve planlama gerekli olsa da, her seviyede sallanıp tırmanabileceksiniz. Unravel 2'de sözlü diyalog yokken, siz ilerledikçe arka planda bir hikaye ortaya çıkıyor. Bununla birlikte, Unravel 2'nin en iyi yanı kesinlikle bulmaca çözme ve etrafta dolaşmanın ve haritada gezinmek için birbirimize yardım etmenin ne kadar iyi hissettirdiğidir. Baştan sona güzel bir oyun ve çiftlerin birlikte oynamasını önerdiğimiz en iyi oyunlardan biri.

Benzer Yazılar

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Stardew Valley Oyuncuları Yakında Biraz Mayonez Alabilecekler

Stardew Valley Oyuncuları Yakında B...

Devamını Oku
Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde ...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın