HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Silkroad Joymax Yeni Sunucu!

Silkroad Joymax Yeni Sunucu!

Silkroad Online Nedir?

Silkroad Online, Wemade tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir online çok oyunculu rol yapma oyunudur. Oyun, Doğu'nun eski ticaret yolları olan İpek Yolu'nun atmosferini temel alır. Silkroad Online, oyunculara farklı milletlerden karakterler seçme, ticaret yapma, savaşma ve keşif yapma fırsatı sunar.

Oyun içi eşyalar, karakter geliştirme paketleri ve daha birçok özel ürünü bu kategori altında bulabilirsiniz. Silkroad Joymax ile kendinizi antik dünyanın büyüsüne kaptırın ve unutulmaz bir maceraya adım atın!

Silkroad Online oyunu devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. Bu oyunun türü MMORPG olarak da adlandırılır ve Microsoft Windows platformu için uygundur.

Silkroad oyunu eski Asya ve Avrupa arasındaki ekonomik ve kültürel ticaret konuları üzerine tasarlanmış bir oyundur. Oyun Çin ve Avrupa’yı içeren geniş ve detaylı bir haritaya sahiptir. Oyun içerisinde üç farklı meslek grubu bulunur. Bu meslek grupları tüccarlar, hırsızlar ve avcılar olarak bilinir.

Silkroad oyununun ticari bir strateji oyunu olmasının yanında oyuncuların amacı seviye yükseltip altın kazanmaktır. Seviye atlayan karakterler yeni beceriler kazanır. Altın kazanmak ise daha iyi kıyafet, yüzük, silah ve küpe gibi eşyaların satın alınmasını sağlar. Oyun içerisinde iki farklı ırk bulunur, bunlar Çinliler ve Avrupalılar olarak adlandırılır. Bir karakteri yaratırken seçilen ırk oyunun ilerleyen zamanlarında değiştirilemez. Çinliler, savaşçılar ve büyücüler olarak 2 farklı gruba ayrılır. Silah kullanma konusunda uzmanlaşmışlardır, grupla ve tek başına savaşma konusunda oldukça başarılılardır. Avrupa karakterleri grup oyunu konusunda daha iyidirler. Çinlilerin tek başına gelişme yeteneği Avrupalı karakterlerde çok fazla yoktur.

Karakterler her seviye atladıkları zaman 3 tane gelişim puanı kazanırlar. Bu puanlardan iki tanesi direkt olarak güç ve zekaya paylaştırılır. Kalan puan ise oyuncuların tercihine göre karakterin gelişim göstermesi istenilen alana verilir. Oyuncular her canavar kestiğinde veya almış oldukları görevleri tamamladıklarında tecrübe puanı kazanırlar. Belirli bir tecrübe puanına ulaşılınca karakter bir üst seviyeye yükselir. Oyun içerisindeki en yüksek seviye 140 olarak bilinir. Bütün bir dünyaya ismini tanıtmış olan Silkroad Online güncel olarak gelişmeye ve genişlemeye devam etmektedir.

silkroad online

Uzun zamandır yeni bir sunucu açmayan İsro sonunda güzel bir haberle karşımıza geliyor. Yeni Sunucu ARGES'de 100K Sp ile başlanması ve 1-9 DG Sun weaponlar olması oldukça ilgi çekici.

Arges Sunucu Bilgileri
Açılış Zamanı:
iSRO'nun yeni sunucusu Arges 23 Ocak 2024 Salı günü Türkiye saati ile öğlen 12.00'de açılacak ve 18:00'da Şarj Sistemi aktif olacaktır.

Arges Irklar: EU/CH
Arges Cap: 90

PhBot ve Şarj Sistemi:

Şarj sistemini PhBota ayarlamak mümkün. Bir çok kullanıcı toplamda 5 saatlik olan hakkını devam ettirebilmek için şarj sisteminin manuel olmasından dolayı yakınıyordu. Lakin bunu SROARENA.COM olarak Forum adresimizde hazırlayacağımız Rehber konular ile çok basit bir hale getirip, şarj sistemini otomatikleştireceğiz.

Her 200 Dakikada bir dc yiyip karakteriniz oyuna girecek ve şarjınız sürekli kalıcı olarak oyunu oynayabileceksiniz.

İSRO SİLK FİYATLARI:

VatanGame 300 JC Coin - 880 TL olarak karşımıza çıkmakta. 880 TL ile 2 ay Vip + 1 Ay pre basarak 3 ay tek tık oyuna giriş yapabiliyorsunuz. 1 Şubatta başlarsanız bu şekilde oluyor, eğer bugün başlarsanız 23 ocak sayılıyor ve 7 gün için 23 gününüz boşa gitmiş oluyor.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın