HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

The Walking Dead Oyun Serisi ''Çizgi Roman'' Olarak Döndü!

The Walking Dead Oyun Serisi ''Çizgi Roman'' Olarak Döndü!

İkonik Telltale kahramanı Clementine, The Walking Dead'in çizgi roman evrenine giriyor!

The Walking Dead çizgi romanı orijinal serisini 2019'da bitirmiş olabilir, ancak ek seri olarak Telltale'in Walking Dead video oyunlarının yıldızı Clementine, şimdi bir dizi spinoff grafik romanında başrol oynuyor.

Kitabın İçeriği Resmi Açıklama ve Çıkış Tarihi

Clementine kısa süre önce, The Walking Dead #75'te tanıtılan hayali "Rick Grimes 2000" hikayesini de yeniden ziyaret eden bir antoloji dizisi olan Skybound X'in sayfalarında ilk çizgi romanını yaptı. Bununla birlikte, Clementine Book One, Telltale oyunlarındaki olaylardan sonra Clementine'in kaderine çok daha uzun ve daha derinlemesine bir bakış sunacak. İşte Skybound'un dizi için yaptığı resmi açıklama:

Clementine, travmatik geçmişini geride bırakmak ve kendine yeni bir yol oluşturmak için yola geri döndü. Ancak Amos adında, başı bulutlarda olan bir Amish genciyle karşılaştığında, beklenmedik çift, Kuzey'e Vermont'taki terk edilmiş bir kayak merkezine gider ve burada yeni, yürüteç içermeyen bir yerleşim inşa etmeye çalışan küçük bir grup gençle buluşurlar. . Grup arasında dostluk, rekabet ve romantizm çiçek açmaya başlarken, sert kış çok geçmeden hayatta kalmaları için en büyük tehdidin birbirleri olabileceğini ortaya çıkarır.

Clementine serisi nihayetinde üç grafik romanı kapsayacak, ancak Skybound henüz kalan iki kitap için herhangi bir arsa detayı veya yayın tarihi bilgisi açıklamadı. The Walking Dead: Clementine Book One, 22 Haziran 2022'de çizgi roman mağazalarında ve dijital çizgi roman vitrinlerinde, 28 Haziran'da ise bir çok kitapçıda yayınlanacak.

Peki Oyuncuların Görüşleri Ne?

Oyunun fanları çoğunlukla yeni çıkan çizgi romanı olumsuz, buldu peki neden? çizgi romanın baş karakteri Clementine'in The Walking Dead: Final Season'da canı pahasına koruduğu AJ'i final yapılan mekan yani Ericson's okulunda terk edip gitmesi ve ilerleyen aşamalarda Lee'nin Clementine'i zombilerde terk etmesi ile alakalı bir flasback görmesi sebebiyle bunun ''gerçek Clementine'' olmadığını söylemelerine sebep oldu.

Bize görede çizgi roman tadında bırakılmış bir finalin içine böylesine bir giriş yapması alakasız ve mantıksız görünüyor çoğu kullanıcı çizgi romanı yokmuş gibi göreceklerini söylerlerken bazı fanlar ise çizgi romanın çıkmasını ve içeriğini olumlu buldu.

İlerleyen günlerde çizgi roman ile birlikte oyunun devamı çıkar mı sorularına ise bir cevap yok Skybound'un en son açıklamaları hala geçerli şimdilik devam oyunu olmayacak.

Telltale'nin Walking Dead serisi, 2012 ve 2019 yılları arasında dört ana sezon ve birkaç yan ürün içeriyordu ve Skybound, Telltale'nin 2018'de beklenmedik şekilde kapanmasının ardından serinin tamamlanmasına yardımcı olmak için devreye girdi. Oyunlar ayrıca 2019'da The Walking Dead: The Telltale Definitive Series olarak yeniden yayınlandı.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın