HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

The Witcher 3'ün yeni nesil versiyonu önümüzdeki aylarda çıkış yapacak

The Witcher 3'ün yeni nesil versiyonu önümüzdeki aylarda çıkış yapacak

Geliştirici ekip CD Projekt Red , The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil versiyonunun 2022'nin dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceği açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda CD Projekt Red, ücretsiz güncelleme için 2022'nin ikinci çeyreğini hedefleşmişti, ancak yeni bir tarih vermeden geçen ay tekrardan erteledi. The Witcher'ın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni tarihi belirlendi.

YENİ NESİL KONSOL ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI.

The Witcher'ın Twitter'dan yaptığı paylaşımda The Witcher 3'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkış tarihini paylaştı. Yapılan açıklamada, "The Witcher 3: Wild Hunt'ın Yeni Nesil sürümünün 2022'nin 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesinin planlandığını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz." sözlerine yer verdi.

CDPR başlangıçta hem The Witcher 3 hem de Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemeleri için 2021'in sonunu hedeflemişti, ancak daha sonra bu tarihleri 2022'ye erteledi. Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemesi Şubat ayında kullanıcılarla buluştu.

The Witcher 3'ün yeni nesil sürümüyle beraber Netflix dizisinden esinlenen ücretsiz zırhların geleceği biliniyor. Ancak stüdyo, gecikmelere rağmen güncellemenin geliştirme aşamasında olmadığı konusunda da ısrarını sürdürüyor

Benzer Yazılar

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
En iyi 10 ücretsiz video derleme programı

En iyi 10 ücretsiz video derleme pr...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın