HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

TurkNet'ten İnternete Yüzde 65 Zam!

TurkNet'ten İnternete Yüzde 65 Zam!

Günümüzde neredeyse her evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri olan internet, artık lüks kategorisinden çıkıp temel ihtiyaçlar arasında kendine yer buluyor. Türkiye'de ortalama internet hızının 35 Mbps seviyelerinde olduğu düşünüldüğünde, yerel internet hizmet sağlayıcıları arasında öne çıkan TurkNet, 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da hız ve kalite konusundaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Ancak son gelen haber, internet aboneleri arasında dikkat çekici bir gündem oluşturdu.

TurkNet kullanıcılarına gönderilen mesajlarla birlikte şirketin abonelik fiyatlarını yükselteceği duyuruldu. Bugüne kadar TurkNet'in altyapısı üzerinden GigaFiber hizmeti alan aboneler 229.90 TL gibi bir ücret ödüyordu. Aynı hız ve kalitede hizmeti TurkTelekom altyapısı üzerinden alan abonelerin ise ödediği ücret 249.90 TL olarak belirlenmişti.



YÜZDE 20'YE VARAN ZAM

Ancak, günümüzün haberine göre, TurkNet abonelik ücretlerinde ciddi bir artışa gitti. Bugün itibarıyla Türknet hizmeti almak isteyen abonelerin ödemesi gereken ücret, 299.90 TL olarak güncellendi. Bu rakamlar, özellikle ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlar için önemli bir artışı temsil ediyor.

Bu önemli zam kararı henüz uygulamaya konmasa da, gelecekteki aylarda TurkNet abonelerinin internet faturalarına yansıyacak gibi görünüyor. Bu durum, hem internet aboneleri arasında hem de teknoloji ve iletişim sektörüyle ilgilenen kesimlerde geniş yankı uyandırdı. Artan internet kullanımının gölgesinde yaşanan bu zam haberinin sektör genelinde nasıl bir etki yaratacağı ise ilerleyen dönemde netleşecek gibi duruyor.

 

Benzer Yazılar

E-pin Nedir? HipopoTamya.com'dan Güvenle Satın Alın!

E-pin Nedir? HipopoTamya.com'dan Gü...

Devamını Oku
Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın