HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Valorant Mobile Geliyor!

Valorant Mobile Geliyor!

Riot Games oyunun ilk yılı için etkileyici rakamlar ve detayların haricinde oyunun gelecek yıllarına dair de bilgiler verdi Valorant için muhteşem bir yıldönümü!

Riot Games'e göre Valorant için birinci yılda her ay ortalama 14 milyondan fazla benzersiz oyuncu giriş yaptı. Bu 14 milyon aktif oyuncu, oyunun 2 Haziran 2020'deki lansmanı ile şimdiki arasındaki yarım milyar maçı oluşturdu.

Valorant Şampiyonlar Turu'nun son Aşama 2 Ustalar Finali, 1 milyonun üzerinde en yüksek eşzamanlı görüntülemeyi gördüğünden, oyunun rekabetçi sahnesi de önemli kilometre taşlarına ulaşıyor. Bu, VCT'nin kilometre taşına ilk kez ulaştığını ve önceki zirvenin 750.000 eşzamanlı izleyicinin hemen altına ulaştığını gösteriyor.

Riot, Valorant'ın birinci yıl dönümünü oyun içi bir ay sürecek bir kutlamayla kutlamayı planlıyor. Resmi basın açıklamasına göre, oyuncular ay boyunca giriş yaparak hatıra amaçlı dijital öğeler, "kullanılabilir bir oyuncu kartı ve ücretsiz bir etkinlik kartı dahil" öğeler alacaklar. Riot ayrıca Valorant Mobile ile başlayarak oyunu genişletme planlarını da duyurdu, ancak daha fazla ayrıntı verilmedi.

Baş yapımcı Anna Donlon en büyük amacımız oyunu küresel bir FPS topluluğunun güveninin ve saygısını kazanmak genel çapta en iyi nişancı oyunun temellerini kanıtlamaktı diye bahsetti ve ekleyerek oyunu daha fazla küresel oyuncuya sunmaktan heyecan duyuyoruz dedi.

Benzer Yazılar

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Stardew Valley Oyuncuları Yakında Biraz Mayonez Alabilecekler

Stardew Valley Oyuncuları Yakında B...

Devamını Oku
Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde ...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın