HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Watch Dogs: Legion artık güncelleme almayacak

Watch Dogs: Legion artık güncelleme almayacak

Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın 5.6 güncellemesinin oyunun resmi web sitesinde yaptığı bir yayınla son güncelleme olacağını duyurdu.

Bir buçuk yıldan az bir desteğin ardından oyun, geri dönüştürülmüş eski sezonlar döngüsüne girecek. Ubisoft, Watch Dogs: Legion’ın 5.6 güncellemesinin oyunun resmi web sitesinde yaptığı bir yayınla son güncelleme olacağını duyurdu. Duyuru, yeni çok oyunculu modlar, karakterler ve herkesin favori huysuz hacker Chicago’lu Aiden Pearce’ın yer aldığı hikaye DLC, Bloodline dahil olmak üzere Legion için bir yıl ve üç aylık güncellemeleri takip ediyor.

Watch Dogs Legion’ın son yeni çok oyunculu sezonu Stripes planlandığı gibi devam edecek. Stripes’ın sona ermesinin ardından, oyun, çok oyunculu için ömür sonu moduna girecek ve 3-5 sezon arasında süresiz olarak (veya en azından sunucular kapatılana kadar) dönecek.

Resmi açıklamalarına göre: “80 rütbe içeren mevcut sezon 4 Rebels pisti 22 Ocak 2022’ye kadar devam edecek, ardından Sezon 5 Stripes gelecek. Bundan sonra, Sezon 3-5 döngüye devam edecek ve oyuna geri dönecek, geçmişte kaçırmış olabileceğiniz ödülleri kazanma fırsatı olacak; ama yeni herhangi bir içerik göremeyeceksiniz.

 

 

Bir yıldan biraz fazla süren güncellemeler, sürekli canlı hizmet oyunları çağımızda kesinlikle göze çarpıyor, ancak Watch Dogs tipik olarak daha çok tek oyunculu bir seriydi. Bir hikaye genişletmesi ve bir yıllık çok oyunculu güncellemeler, çok oyunculu olduğu kadar tek oyunculu bir kampanya ile büyük bir sürüm için makul bir teklif olarak çoğu kişi tarafından kabul ediliyor.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın