HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Yenilenmiş PlayStation Plus aboneliğine başarımlar ekleniyor

Yenilenmiş PlayStation Plus aboneliğine başarımlar ekleniyor

Oyun oynarken bir yandan da başarımları yüzde 100 tamamlamaya çalışan oyuncuları sevindirecek haber verildi. Sony'nin yenilediği abonelik hizmeti PlayStation Plus'ta yer alacak klasik oyunlara başarımlar eklenecek.

Bend Studio'nun geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir tweet'te, Syphon Filter'ın Playstation Plus'a çıkmasının bir parçası olarak oyuna özel başarımların olacağı kupalar eklendi.

PLAYSTATION PLUS KLASİK OYUNLARA BAŞARIM EKLENECEK

Geliştirici ekibin paylaştığı tweet'te, "Ajans istihbaratı, Syphon Filter'ın yepyeni Playstation Plus'a geldiğinde Kupalar içereceğini bildiriyor." sözlerine yer verdi. Bununla beraber hali hazırda PlayStation oyunlarında bulunan başarım veya kupa (Trophie) özelliği Playstation Plus'ta klasik oyunlara da eklenmiş olacak.

Syphon Filter'ın başarım özelliğini kullanmasıyla birlikte, daha fazla stüdyonun da bu özelliği kullanması bekleniyor. Playstation Plus'a gelecek klasik oyunlarının geliştiricileri, oyunlarda başarı sistemini kullanıp kullanmayacağını açıklayacaklardır.

Sony, Playstation Plus'a eklenecek klasik oyunlar arasında Ape Escape, Hot Shots Golf, I.Q. Intelligent Cube ve Jumping Flash gibi oyunların PlayStation Plus Extra ve Premium abonelik katmanlarına eklenecek oyunlar arasında bir tek Syphon Filter'da kupa desteğinin olacağı onaylandı.

 

Benzer Yazılar

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
En iyi 10 ücretsiz video derleme programı

En iyi 10 ücretsiz video derleme pr...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın