HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

2022'de Oynanması Gereken En İyi Ücretsiz PS5 Oyunları

2022'de Oynanması Gereken En İyi Ücretsiz PS5 Oyunları

Bir PS5 konsolunuz var ve bir kuruşa bile mal olmayacak oyunlar mı oynamak istiyorsunuz? Bu on oyun hemen indirmeye değer.

Zaten açık değilse, video oyunları tam olarak ucuz değildir. Gişe rekorları kıran oyunların yavaş yavaş 70 dolara yükselmesiyle, bu giriş engeli, insanların karşılayamayacağı bir engeldir. Neyse ki, bazı oyunlar düşük fiyata sahip olunabilir. Bir sezon geçişine veya avatarınız için gösterişli bir kıyafete birkaç dolar harcamayı düşünmeye hazır olmadan önce sizi anında bağlayacak ve saatlerce eğlendirecek dünyalar yaratan, oynaması ücretsiz çok sayıda harika oyun var.

Fantezi bir PlayStation 5 konsolu satın aldığınızda, hangi ücretsiz oynanabilir oyunlar piyasadaki en iyisidir? Zevkler farklı olabilir, ancak paranızı bozmadan biraz eğlence arıyorsanız, aşağıdaki 10 örneği göz önünde bulundurmaya değer.

Apex Legends

Battle Royale oyunlarının fazla olduğu bir pazarda Apex Legends, türünün en iyilerinden biri olarak öne çıkıyor. Geliştirici Respawn Entertainment'ın başarı formülü basitti, çünkü stüdyo tatmin edici nişancı silah oyunlarını, yıldırım hızında bir aksiyon sandbox'ına, oynamak için çeşitli bir karakter listesine ve içerik söz konusu olduğunda nicelikten çok kaliteye vurgu yapmaya dönüştürdü. güncellemeler.

Bu tarif başarılı oldu ve şaşırtıcı derecede yumuşak bir öğrenme eğrisi, perçinleme an be an aksiyonu ve gruplandığınızda dünyanın neresinde olursanız olun takım arkadaşları arasında kolay iletişim sağlayan bir oyunla sonuçlandı. Respawn'ın lansmanından bu yana ivmenin sorunsuz akmasını sağlayan kanıtlanmış iyileştirme sicili ile Apex Legends, bugün yaşayabileceğiniz en tatmin edici battle royale deneyimlerinden biri olarak duruyor.

Astro's Playroom

PS5 konsolunuzda oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri, kutusundan çıkardığınız anda ekstra ücret ödemenize gerek kalmayacak bir oyundur. Her PS5'e önceden yüklenmiş olan Astro'nun Playroom'u, Team Asobo'nun PlayStation tarihindeki keyifli macerası herkesin denemesi gereken bir DualSense vitrini olduğundan, konsolun neler yapabileceğini hissetmek için mükemmeldir. Yeni nesil denetleyici aracılığıyla saf el titremesi heyecanı ve ince duyusal geri bildirim anları sağlayarak, daldırma ve dokunsal geri bildirimin bir oyun deneyimine nasıl ekleyebileceği konusunda çıtayı belirliyor.

Astro'nun Playroom'u, PlayStation'ın mirasını kutlayan sevimli ve canlı bir maceraya bakmak için zahmetsizce büyüleyici. Oynaması son derece eğlenceli olan Astro's Playroom, herhangi bir PS5 sahibinin deneyeceği ilk oyun olmalıdır.

Brawlhalla

Nintendo'nun Smash Bros. serisinden ilham alan dövüş oyunları söz konusu olduğunda tüm bu yaygaranın ne hakkında olduğunu görmeyi hayal ettiyseniz - ancak bu türü denemek için biraz para bırakmak istemiyorsanız - o zaman Brawlhalla buna değer. bakmak. Sekiz adede kadar yerel veya çevrimiçi oyuncuyu destekleyen ücretsiz bir 2D platform dövüş oyunu olan Brawlhalla, tarihin en büyük savaşçılarından bazılarını efsanevi bir beceri ve güç testinde karşı karşıya getirirken, aynı zamanda arenaya birkaç kullanışlı silah bırakır.

Renkli görselleri ve hızlı oynanışı ile Smash Bros.'un büyüsünü yakalayan Brawlhalla'nın eklektik kadrosu aynı zamanda pop kültürünün en büyük kahramanları ve kötü adamlarından bazılarının yer aldığı düzenli sayıda geçiş içeriyor. Hiç WWE efsanelerinin Teenage Mutant Ninja Kaplumbağalarla iç içe geçtiğini görmek istediniz mi? Bu tuhaf şekilde özel fantezi Brawlhalla'da gerçekleşebilir ve oyun PC, mobil ve konsol platformlarında mükemmel netcode'a sahip olduğundan, çoklu modlarından herhangi birinde baştan sona sorunsuz bir deneyim olacaktır.

Dauntless

Dauntless'ın tasarımında benzersiz bir Monster Hunter enerjisi var, ancak oyun yine de Capcom'un hit serisinde farklı bir dönüş gibi hissetmek için çaba gösteriyor. Özünde, uzak diyarlara seyahat edecek, her türlü tehlikeli canavarla savaşacak ve kalıntılarını avcınız için daha yeni ve daha güçlü teçhizat yapmak için kullanacaksınız. Dauntless'ın kendisini farklı kıldığı yer, platformlar arası çok oyunculu oyununun müthiş bir şekilde yürütülmesi, avlanması gereken olağandışı düşmanlar ve daha mikro dönüşümlerinin değerini düşünmeye başlamadan önce ücretsiz olarak sunulan şaşırtıcı miktarda içeriktir.

Canlandırıcı bir şekilde erişilebilir, başlattığı bir zamanlar çorak topraklar aktivitede bir artış gördü ve garip yeni topraklara bazı fantezi keşif gezileri havasındaysanız indirmeye değer bir oyun haline geldi.

Destiny 2

İlk çıkışından dört yıldan fazla bir süre sonra Destiny 2, bilimkurgu aksiyonu, mevsimlik hikaye anlatımı ve tatmin edici silah oyunlarından oluşan kozmik bir sandbox'a dönüştü. Şaşırtıcı miktarda içeriğe sahip bir canlı hizmet oyunu olan Destiny 2'nin, dünyanın en büyük savunucularının her türlü uzaylı tehdidiyle dolu düşmanca bir güneş sistemini keşfetmesiyle ilgili sürükleyici hikayesi, olağanüstü oynanışı ile daha da geliştirilmiştir.

Rol yapma öğelerinin ve heyecan verici aksiyonun bir karışımı olan Destiny 2, son derece dengelidir ve sizi egzotik güçlere ve harika oyuncaklardan oluşan bir cephaneliğe sahip karanlık orduları uzak tutan bir Muhafız olarak atar. Bungie'nin 2019'da Destiny 2 için benimsediği özel sezonluk canlı hizmet yaklaşımının, stüdyonun en iyi kararlarından biri olduğu kanıtlandı ve oyun, büyük genişletmelerin piyasaya sürülmesi arasındaki boşluklarda hikaye anlatımının ortaya çıkmasına izin veren bir modele dönüşüyor. . Destiny 2'de her zaman yapacak bir şeyler vardır, çünkü bu oyun size tek bir kuruş bile ödemeden en iyi güç fantezilerinden birini sunar.

Fortnite

Fortnite yıllar içinde kültürel bir fenomen haline geldi ve oyunun ne kadar büyük hale geldiğini gördüğünüzde nedenini anlamak zor değil. Epic'in battle royale oyunu, ayakta kalan son oyuncu aksiyonuna ve tehlikede olduklarında avatarlarının etrafına lüks bir ev inşa etme becerisine doyamayan hayranlar ve arkasındaki tüm bu ivme ile tam bir hit oldu. Epic, yıldızları hedef aldı.

Bu güven, Fortnite'ın büyümeye devam ettiğini ve deneyler, pop kültürü geçişleri ve ünlü kamera hücreleri için metaverse petri kabı haline gelen bir oyun yarattığını gördü. Eğlence alanındaki en büyük olaylardan bazıları dijital sınırları içinde gerçekleşti ve Epic, sanal alanı geliştirmeye devam ederken hiçbir yavaşlama belirtisi göstermezken, Fortnite'ın bir sonraki aksiyon bölümü şimdiye kadarki en büyüğü olacak gibi görünüyor.

Rocket League

İnsanlığın evrensel olarak en sevilen kreasyonlarından ikisini -arabaları ve futbolu- alıp onları bir araya getirdiğinizde ne olur? Roket Ligi, çekicilik gibi oynayan otomobil futbolu elde edersiniz. Geliştirici Psyonix, 2008'de Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars'ı ilk piyasaya sürdüğünde bir şeylerin üzerinde olduğunu biliyordu ve 2016'da Rocket League ile sanal sahaya dönmeye hazırdı. Stüdyo, 2020'de nihayet Rocket League'i oynaması ücretsiz bir oyun haline getirmeye karar vererek izleyicilerini canlandırdı ve yeni oyuncu akışı için kapıları açtı.

Şu anda, Rocket League her zamankinden daha iyi, her zaman yeşil olan oynanışı, sürekli ince ayarı ve evrensel çekiciliği ulaşılabilir bir eğlence sunuyor.

Ayrıca tüm zamanların en iyi 25 PlayStation oyunları için buraya tıklayabilirsin!

Benzer Yazılar

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Stardew Valley Oyuncuları Yakında Biraz Mayonez Alabilecekler

Stardew Valley Oyuncuları Yakında B...

Devamını Oku
Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde ...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın