HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimlerini Düşürdü

Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimlerini Düşürdü

Artık daha fazla bilgisayar Remedy'nin Alan Wake devam filmini işleyebilecek.

Alan Wake 2'nin geçen yıl zorlu bilgisayar gereksinimleriyle piyasaya sürülmesinin ardından Remedy Entertainment ekibi, oyunu daha fazla bilgisayarın çalıştırabilmesi için optimize etmek için bazı çalışmalar yaptı. Yeni gereksinimler Alan Wake 2'nin en son güncellemesi olan 1.0.16.1 itibarıyla yürürlüğe girmiştir.

Oyunu 1080p ve 30 fps'de düşük grafik ön ayarında çalıştıracak olan Alan Wake 2'yi minimum ayarlarda çalıştırmak artık yalnızca Geforce GTX 1070, Radeon RX 5600 XT veya daha iyi bir kart gerektiriyor. Güncellemenin yama notları, azaltılan GPU gereksinimlerinin "örgü gölgelendiricileri desteklemeyen GPU'lar için optimize edilmiş oluşturma"dan geldiğini, yani diğer sistem gereksinimlerinin değişmeden kaldığını belirtiyor. Minimum ayarlar yine de Intel i5-7600K eşdeğeri CPU ve 16 GB RAM gerektirecektir.

Yeni güncelleme yalnızca Alan Wake 2'nin minimum bilgisayar gereksinimlerini değiştirdi, dolayısıyla ışın izlemeyi veya daha yüksek grafik ön ayarlarını ve kare hızlarını çalıştırmak isteyen oyuncular muhtemelen güncellemeden herhangi bir fark görmeyecek.


Oyunların piyasaya sürüldükten sonra minimum bilgisayar gereksinimlerinin düşürülmesi alışılmadık bir hareket; bunun yerine çoğu güncellemeler içerik ekledikçe ve sistemleri daha zorlu hale getirdikçe gereksinimler arttı. Disco Elysium, Fortnite'ın Performans Modunun eklenmesiyle daha az güçlü bilgisayarlara açılmasıyla aynı yıl olan 2020'de Çalışma Sınıfı güncellemesinin yayınlanmasıyla minimum bilgisayar gereksinimlerini önemli ölçüde azaltan başka bir oyundur.

Benzer Yazılar

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon, 16 Nisan'da Co-Op Duos Moduyla Başlıyor

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon,...

Devamını Oku
Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uygun Bir Porsche Sunuyor

Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uy...

Devamını Oku
Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimlerini Düşürdü

Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimle...

Devamını Oku
CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kampçılarla Başa Çıkmak İçin Yeni Bir Killstreak Ekliyor

CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kam...

Devamını Oku
Rise Online World Sistem Gereksinimleri

Rise Online World Sistem Gereksinim...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın