HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime üyeleri bugünden itibaren Nisan ayı boyunca 12 oyun alabilecekler. Prime Gaming merkezinden erişilebilen bu ayın seçkisinde keşfedilecek ışınlanmış çorak araziler, içine dalılacak fantastik diyarlar ve çözülecek birkaç gizem yer alıyor. Nisan ayının ana etkinliği, Bethesda'nın yıllar içinde büyüyerek kıyamet sonrası eğlencenin harika bir parçası haline gelen canlı hizmet macerası Fallout 76'dır.

Oyun çok sayıda sorunla piyasaya sürülmüş olsa da, yıllar süren güncellemeler, yamalar ve ince ayarlar sayesinde mevcut sürüm keyifli bir oyundur. Fallout serisinin Prime Video'daki ilk çıkışıyla tam zamanında gelecek. Fallout 76, 11 Nisan'dan itibaren satışa sunulacak, ancak ondan önce çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Chivalry 2'yi, rahatlatıcı macera kaçış oyunu Faraway 2'yi ve açık dünya MMORPG Black Desert'ı hemen edinebilirsiniz.

11 Nisan'da Fallout 76'ya sinematik macera oyunu Drawn: Trail of Shadows, Faraway 3: Arctic Escape'te daha fazla tüyler ürpertici kaçamak ve Demon's Tilt ile turboşarjlı tilt oyunu da katılıyor. Langırtın sınırlarının en uç noktalara kadar zorlanıp aşılamayacağını merak ettiyseniz Demon's Tilt bu soruyu sizin için yanıtlayacaktır.

18 Nisan'da Rose Riddle ile sıradan bir gizem çözmeye çalışırken sabırsızlıkla bekleyeceğiniz iki oyun daha var: Peri Masalı Dedektifi ve Dexter Stardust: Adventures in Outer Space'de eski tarz bir işaretle ve tıkla macerası. Son olarak 25 Nisan ayı, gizli nesne oyunu Living Legends: Fallen Sky, Vlad Circus: Descend into Madness'taki psikolojik korku ve 3 boyutlu bulmaca-kaçış oyunu Tiny Robots Recharged ile ayı tamamlıyor.

Earthworm Jim 2, Smurfs Kart, Airhead, Sail Forth ve Metronomicon bu hizmetin kütüphanesine eklendiğinden, Amazon Prime Gaming üyeleri Amazon Luna kanalı üzerinden oynayabilecekleri birkaç ekstra oyun da alabilecekler.

Nisan 2024 Prime Gaming kadrosu:

  • Nisan 4
    Chivalry 2
    Faraway 2: Jungle Escape
    Black Desert
  • Nisan 11
    Drawn: Trail of Shadows
    Faraway 3: Arctic Escape
    Fallout 76
    Demon's Tilt
  • Nisan 18
    Rose Riddle: the Fairy Tale Detective
    Dexter Stardust: Adventures in Outer Space
  • Nisan 25
    Living Legends: Fallen Sky
    Vlad Circus: Descend into Madness
    Tiny Robots Recharged

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın