HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Battlefield 2042 Ertelendi!

Battlefield 2042 Ertelendi!

DICE yapımlı Battlefield 2042'un çıkış tarihinde erteleme oldu çarşamba günü stüdyo nişan tabanlı oyunun 19 kasımda çıkacağını duyurdu bu da beklenen tarihte çıkmayacağı anlamına geliyor.

EA, ekiplerin oyunu bitirmek için yüz yüze tekrar bir araya gelme fırsatının olmadığını ve bunun oyunun hazır olması için fazladan vakite ihtiyaç olduğu anlamına geldiğini söyledi. Oyun şimdi, Halo Infinite'e çok yakın bir zamanda çıkacak, ancak şimdi Call of Duty: Vanguard'dan hemen önce değil, birkaç hafta sonra gelecek.



Battlefield 2042, Eylül ayının başlarında vefat eden Michael K. Williams'ın canlandırdığı oynanabilir bir askeri içeriyor. EA, Williams'ın ekibiyle birlikte "ileriye dönük olarak oyundaki temsilini saygıyla planlamak" için çalıştığını söyledi.

DICE'ın geliştiricilere PS5 ve Xbox Series X|S'den en iyi şekilde yararlanmaları için daha fazla ömür vermesine yardımcı olmak için oyunu geliştirmesi fazladan bir yıl aldığından Battlefield 2042'yi piyasaya sürmesi uzun bir zaman aldı. Oyun, PS4 ve Xbox One'daki 64 oyuncuya kıyasla bu platformlarda 128 oyuncuyu destekliyor olacak.

Aslında beklenen bir durumdu 2021 için planlanan birçok oyun, pandeminin ve diğer faktörlerin etkisiyle 2022'ye kaydırıldı ve DICE stüdyo da bundan nasibini alıyor. Daha fazlası için Hipopotamya'yı takipte kalabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın