HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Call Of Duty: Warzone ve Black Ops Cold War'da Çifte XP

Call Of Duty: Warzone ve Black Ops Cold War'da Çifte XP

Her iki oyunda da Pazartesi gününe kadar çifte XP promosyonu devam ediyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone oyuncuları bu hafta sonu her iki oyunda da bir çift XP etkinliği ile iki kat ödüllendirilecek. Çift XP etkinliği şu anda canlı ve hem standart XP hem de silah XP'si için geçerli. Promosyon, 11 Ekim Pazartesi gününe kadar geçerlidir.



Black Ops Cold War ve Warzone için 6. Sezon başladı ve bu yıl haritanın yerini Warzone Pacific'in almasından önceki son sezon. Black Ops Cold War için yeni çok oyunculu haritalar 6. Sezonda bekleniyor, Warzone da orijinal Gulag'ın dönüşü gibi güncellemeler alıyor. Sezonun ilerleyen saatlerinde, Cadılar Bayramı zamanında, The Haunting adlı bir etkinlik başlıyor ve Ghostface'in Scream filmlerinden kilidini açabilirsiniz. 


Call of Duty sizin işiniz değilse, Battlefield 2042 beta şu anda devam ediyor ve ön sipariş durumundan bağımsız olarak artık herkese açık.

Diğer Call of Duty haberlerinde Modern Warfare geliştiricisi Infinity Ward, Austin, Teksas'ta yeni bir stüdyo açtı. Geliştiricinin, Kolombiya uyuşturucu kartellerine odaklanan 2019'daki Modern Warfare'in devamı olduğuna inanılan 2022'nin Call of Duty oyununu yaptığı söyleniyor.

Activision Blizzard, kadınlara yönelik taciz ve ayrımcılık iddiaları nedeniyle Kaliforniya eyaletinden bir davayla karşı karşıya kalırken, 6. sezon içeriği Call of Duty için devam edecek. 

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın