HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Discord Desteği Bu Hafta Resmi Olarak PlayStation Konsollarında Yayınlanıyor!

Discord Desteği Bu Hafta Resmi Olarak PlayStation Konsollarında Yayınlanıyor!

Türkiyeli PlayStation kullanıcıları, bugünden itibaren Discord hesaplarını konsollarına bağlayabilirler.

Planlanan ortaklığının ilk duyurulmasından birkaç ay sonra, mesajlaşma platformu Discord, bugünden itibaren ABD ve Türkiye kullanıcılarına "kademeli olarak dağıtılacağını" doğruladı. Ek ülkeler için destek zamanla gelecektir ve PlayStation konsolunuzu uygulamaya bağlama süreci mümkün olduğunca sorunsuz olacak şekilde tasarlanmıştır.

Şirket, "Discord hesabınızı etkinliğinizi görüntülemenize izin veren başka bir hizmete bağladıysanız, burada benzer şekilde çalışır" dedi. "Discord hesabınız bağlandıktan sonra, şu anda PS4 veya PS5'te oynadığınız oyun, etkinliğiniz olarak gösterilecek, aynen böyle!"

PlayStation kullanıcıları, PlayStation Network çevrimiçi kimliklerini profillerinde görüntüleme seçeneğine sahip olacak ve bu da Discord ortaklarına kendilerini Sony arkadaşlarının çevresine ekleme şansı verecek. Discord, bu özelliğin, örneğin Destiny 2 veya Fortnite gibi oyunlarda, platformlar arası desteği olan ve sanal bir buluşma düzenleyen oyunlar için de harika olduğunu ekledi.

Sony geçen yıl ortaklığını duyurduğunda, sosyal oyun için bir merkez olarak PlayStation Network'e odaklanma hareketinden bahsetti. Sony başkanı Jim Ryan, "Amacımız, gelecek yılın başlarından itibaren Discord ve PlayStation deneyimlerini konsolda ve mobilde daha da yakınlaştırarak arkadaşların, grupların ve toplulukların birlikte oynarken takılmalarına, eğlenmelerine ve daha kolay iletişim kurmalarına olanak sağlamak" dedi. o zaman.

Sony'nin ortak oyun alanlarına odaklanmaya geçişi, bu hafta canlı bir hizmet olarak video oyunlarının önde gelen isimlerinden biri olan Destiny 2 geliştiricisi Bungie'yi satın almasıyla desteklendi. Canlı hizmet oyunlarına yönelik "agresif bir yol haritası" ile PlayStation konsollarındaki Discord entegrasyonu, gelecekte dijital stratejisinin çok önemli bir parçası olacak.

Güncel ve muhteşem oyun haberleri için HipopoTamya.com'u League of Legends oynarken sinirlendiğinizde, en iyi oyunun çıkmasını beklemekten sıkıldığınızda ya da ders çalışmaktan sıkıldığınızda kısaca her zaman ve heryerde takip etmeyi unutmayın!

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın