HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

En Erken Nisan 2025'e Kadar Hiçbir Önemli Sony Franchise Oyunu Çıkmayacak

En Erken Nisan 2025'e Kadar Hiçbir Önemli Sony Franchise Oyunu Çıkmayacak

Uzun bir süre Sony'nin en büyük serilerinden yeni oyunlar görmeyi beklemeyin.

Şirket, en erken Nisan 2025'ten önce herhangi bir büyük PlayStation franchise oyununu yayınlamayacağını söylediğinden, gelecek yıl Sony için birinci taraf cephesinde nispeten sessiz geçecek gibi görünüyor. Finansal bir görüşmede konuşan Sony Interactive Entertainment patronu Hiroki Totoki, "büyük" projelerin şu anda geliştirilme aşamasında olduğunu ancak 31 Mart 2025'te sona erecek olan bir sonraki mali yıl boyunca canlı hizmet oyunlarına daha fazla odaklanacağını açıkladı.

Totoki, "Birinci taraf yazılımlarla ilgili olarak, yüksek kaliteli çalışmalar üretmeye ve canlı hizmet oyunları geliştirmeye odaklanmaya devam etmeyi hedefliyoruz" dedi. "Ancak büyük projeler şu anda geliştirilme aşamasında olsa da, önümüzdeki mali yılda God of War Ragnarok ve Marvel's Spider-Man 2 gibi yeni büyük franchise oyunlarını piyasaya sürmeyi planlamıyoruz. Her ne kadar satın almayla ilgili maliyetlerin yükü gelecek mali yılda hafifleyecek olsa da Satışlardaki düşüşün etkisiyle birinci taraf yazılımlardan elde edilen kârın bu mali yıla göre bir miktar azalmasını bekliyoruz."

Yeni Spider-Man veya God of War oyunları beklemek için henüz çok erken olsa da bu, Sony'nin Ghost of Tsushima veya The Last of Us gibi diğer büyük serilerinden bazılarının 2025'te yeni oyunlar çıkaracağı ihtimalini ortadan kaldırıyor. FairGame$, Marathon ve Concord gibi seriler farklı gelişim aşamalarındayken önümüzdeki yıl, Final Fantasy 7 Rebirth, Rise of the Ronin ve Stellar Blade gibi PlayStation'a özel zamanlı oyunlar çıkacak.

Brifingden çıkan bir diğer büyük haber ise Sony'nin, mevcut mali yılda 25 milyon PS5 satma yönündeki iddialı satış hedefini karşılayamadığını teyit etmesi ve bu hedefin bu projeksiyonu 21 milyon satış olarak revize etmesine yol açmasıydı. Marvel's Spider-Man 2 de bugüne kadar 10 milyondan fazla kopya sattı ve şirket, PS5'in artık yaşam döngüsünün "son aşamasında" olduğunu belirtti.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın