HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

En İyi 10 Ücretsiz Xbox One Oyunu

En İyi 10 Ücretsiz Xbox One Oyunu

Xbox One sekiz yıldan fazla bir süredir piyasada ve bu süre zarfında birkaç farklı türde büyük bir ücretsiz oyun koleksiyonu topladı. Bir oyuna para harcamayı göze alamıyorsanız (veya sadece istemiyorsanız) veya en yeni hitleri sevip sevemeyeceğinizden emin değilseniz, Xbox One'da oynaması ücretsiz oyunlar harikadır. seçenek. Ve bir Xbox Series X satın almak için sabırsızlanıyorsanız, tüm bu ekstra paraya sahip olmak büyük bir yardımdır. En iyi ücretsiz Xbox One oyunlarını bir araya getirdik, böylece bankayı kırmadan ve hatta bankaya dokunmadan harika zaman geçirebilirsiniz. Aslında, bir bankayı düşünmeyin bile - tabii ki bu oyunlardan herhangi birinde mikro dönüşüm satın almaya başlamazsanız.

Apex Legends

Apex Legends'ın - cezai olarak yeterince takdir edilmeyen Titanfall ve Titanfall 2'nin bir yan ürünü olması - aynı zamanda Xbox One'daki en iyi ücretsiz oyunlardan biri olacaktı. Titanfall oyunlarıyla aynı evrende geçen ancak kahraman tabanlı bir battle royale dönüşüyle Apex Legends, Titanfall'dan olduğu kadar Call of Duty ve Overwatch'dan da ilham alıyor. Farklı oynanabilir karakterlerin benzersiz rollerine vurgu yaparak, takım kompozisyonu başarının önemli bir parçasıdır ve hem haritaların dikeyliği hem de alabileceğiniz ekipman bolluğu, diğer bazı çevrimiçi nişancı oyunlarında görülmeyen bir strateji unsuru ekler.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty, battle royale sahnesine ilk olarak Black Ops 4'ün Blackout moduyla girdi, ancak oynaması ücretsiz Call of Duty: Warzone'da mükemmelleştirildi. Modern Warfare ve Black Ops Cold War dahil olmak üzere serinin birçok oyununun evrenini genişleten Warzone, seğiren Call of Duty çekimlerini bir battle royale oyununa kusursuz bir şekilde sığdırmayı başarırken, aynı zamanda oyuncuların geri dönmeye devam etmeleri için birçok neden sunuyor. En büyüklerinden biri, Avrupa'daki selefinden kökten farklı bir düzen ve renk şemasına sahip olan yeni Pasifik haritası.

Dauntless

Monster Hunter, ama ücretsiz mi? Tam olarak değil, ama bu temelde Dauntless için asansör konuşması. Capcom'un serisinde olduğu gibi, bilinmeyene doğru ilerlerken ve "Behemoths"u alt ederken diğer oyuncularla takım oluşturacaksınız, ancak oyunun tarzı Monster Hunter'dan daha fazla bilim kurgu yönüne sahip olsa da vardır. Çapraz oyun desteği sayesinde, PlayStation, PC ve hatta Nintendo Switch genelinde arkadaşlarınızla Xbox One'da oynayabilirsiniz ve Escalation gibi özel modlar, bir savaş maratonunda patron öldürme yeteneğinize meydan okuyacaktır.

Fortnite

Fortnite olmadan oynaması en iyi oyunların bir listesi olabilir mi? Gezegendeki en popüler video oyunu - ve birkaç yıldır zirvede kalan biri - Fortnite'ın başarı öyküsü, hayatına özel battle royale moduna sahip olmadan başlamasıyla tuhaftır. Bununla birlikte, bu pivottan bu yana, oyun içi konserler, geçişler, aklınıza gelebilecek hemen hemen her büyük franchise ve battle royale'de büyük değişikliklere yol açan tuhaf bir evren içi irfan ile tamamlanan bir juggernaut'a dönüştü. harita. Çapraz oyun desteği ile hemen hemen her sistemde arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Halo Infinite (Çok Oyunculu)

Microsoft, Halo Infinite ile geçmiş oyunlardan farklı bir sürüm modeline giderek, Xbox konsollarında, PC'de ve bulutta çok oyunculu modu ücretsiz olarak sunarken kampanyayı birinci sınıf bir deneyim haline getirmeyi seçti. Bu değişiklik bazı pürüzlere yol açtı - ilerleme sistemi biraz çalışma gerektiriyor - ancak Halo Infinite'in çok oyunculu modu aynı zamanda Halo: Reach'ten bu yana serideki en iyi rekabet modudur. Harika harita tasarımı, eski ve yeni silahların iyi bir karışımı ve orijinal oyunları çalıştıran basit "diğer takımı vur" oyununa odaklanma, başarısının anahtarıdır. Oh, ve istersen Spartan'ına kedi kulakları takabilirsin.

Phantasy Star Online 2: New Genesis

Phantasy Star, kendisini anında bilim kurgu unsurlarıyla farklılaştıran bir Final Fantasy yarışmacısı olarak başlayarak, onlarca yıldır en çekici RPG serilerinden biri olmuştur. Güncellenmiş MMOPhantasy Star Online 2: New Genesis ile muhteşem ortamlar ve gösterişli dövüşlerle etkilemeye devam ediyor. Diğer bazı çevrimiçi rol yapma oyunlarının beceri çubuğu tabanlı dövüşleriyle genellikle ilgilenmeyen aksiyon hayranları için New Genesis harika bir alternatiftir ve mevcut altı farklı sınıfla kendi oyun tarzınıza uygun bir tane bulabilirsiniz.

PUBG: Battlegrounds

Sektörde büyük bir trend başlatan battle royale oyunu, türünün ilk oyunu olmasa da, PUBG: Battlegrounds (eski adıyla PlayerUnknown's Battlegrounds), rakiplerinin tüm özelliklerine sahip değil. Bina yapıları yok ve karakter sınıfları yok. Bunun yerine, konsepte biraz daha gerçekçi bir yaklaşım getiriyor ve silah, mühimmat, zırh ve tıbbi teçhizat için çöp atarken sizi cesur bir adaya bırakıyor. Gizlilik ve kaçış, PUBG: Battlegrounds'da genellikle en iyi taktiklerdir, çünkü sizi erken bir mezara göndermek için yalnızca birkaç atış yeterlidir.

Rocket League

Daha önce yıllarca 20 dolara mal olan Rocket League, derste dikkatini vermeyen yedi yaşındaki bir çocuk tarafından tasarlanmış gibi görünüyor. Esasen büyük bir futbol oyunudur, ancak oyuncuların yerine roketle çalışan arabalarla, yoğun spor, kendi savunmalarını yaparken dev topu rakiplerinin kalesine vurmaya çalışırken, sahada ve havada hızla ilerleyen araçları görür. Teoride yeterince basit bir öncül olsa da, Rocket League'de ustalaşmak çok zordur, en iyi oyuncular bir topu fileye gönderirken uzman kontrolünü korurlar.

Splitgate

"Halo, Portal ile buluşuyor", birisinin onu çöpe atmadan önce yalnızca birkaç saniye düşündüğü bir fikir gibi gelebilir, ancak bir şekilde, Splitgate bu geçiş konseptini alır ve onu günümüzün en çekici çok oyunculu nişancı oyunlarından birine dönüştürür - ücretsiz veya Öte yandan. Size harita üzerinde portallar oluşturma ve içinden ateş etme yeteneği vererek, ateş etme, siper bulma ve tekrar ateş etme gibi temel oyun döngüsü tersine çevrildi. Hiçbir yer güvenli değildir, çünkü 50 yarda uzaktaki bir düşman da potansiyel olarak hemen yanınızdadır. Hemen hemen her nişancı oyununda kullandığınız stratejiler Splitgate'de çalışmaz ve onu bu kadar başarılı yapan da bu.

Warframe

Elbette, Destiny yıllar içinde kesinlikle çok gelişti, ancak oynaması ücretsiz bir oyunun Bungie'nin öğle yemeğini yemeye başladığı bir nokta vardı. Warframe, çok oyunculu aksiyonu, üçüncü şahıs dövüşünü ve kapsamlı karakter özelleştirmesini bir araya getiriyor ve oyun aynı zamanda 2022'de bir çapraz oyun özelliğine sahip olacak. Bu şekilde, tüm arkadaşlarınız bir araya gelebilir ve zorlu işbirlikçi zorlukların üstesinden gelebilir - hepsi ücretsiz - bir kişi Xbox One'dayken diğeri Nintendo Switch'te oynuyor olsa bile.

 

Benzer Yazılar

En İyi 10 Ücretsiz Xbox One Oyunu

En İyi 10 Ücretsiz Xbox One Oyunu

Devamını Oku
Uncharted, Xbox kullanıcıları ile buluşuyor

Uncharted, Xbox kullanıcıları ile b...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın