HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Terminid-ator 2: Judgment Day.

En son Helldivers 2 topluluk etkinliği geldi ve bu kez oyuncular, Super-Earth yakınındaki bir gezegen kümesinden Terminid tehlikesini kalıcı olarak ortadan kaldıracak bir kampanyaya katılmayı bekleyebilirler. Bu Major Order topluluk etkinlikleri aynı zamanda Warbond savaş bileti için bir yığın madalya kazanmak için de iyi bir fırsat; bu özel etkinlik, katılım karşılığında 50 madalya sunuyor. Kişisel siparişlerle birlikte, bu ay gelecek bazı yeni silahların kilidini açmak için harcayabileceğiniz oyun içi para miktarını hızla toplayabilirsiniz.

 

Bu Büyük Düzenin özetinde "Terminid dağıtım kuleleri her Bariyer Gezegeninin her yerine inşa edildi" yazıyor. "Sadece böcekleri tamamen karantinaya almak için etkinleştirilmeleri gerekiyor. Artık her Bariyer Gezegenin üzerinde devasa, Termisit dağıtan kulelerden oluşan bir ağ bulunuyor: Terminid Kontrol Sistemi. Etkinleştirildiğinde, TCS o gezegendeki tüm Terminidleri yok edecek ve onlara karşı aşı yapacak. daha fazla istila."

Super-Earth bu görevi yerine getirmek için mühendisler göndermiş olsa da Terminid sürülerinin bir sorun olduğu ortaya çıktı ve Cehennem Dalgıçlarının bölgeyi tahliye etmesi ve kuleleri etkinleştirmesi gerekecek. Bu kampanya Erata Prime, Fenrir 3, Meridia ve Turing gezegenlerinde başarıyla tamamlanırsa, bunlar muhtemelen güvenli sığınaklar olacak ve Cehennem Dalgıçlarının yönetilen demokrasiyi galaksinin dış kenarına getirmeye odaklanmasına olanak tanıyacak.

Bu yeni senaryo, Helldivers 2'deki Warhammer 40K ve Starship Troopers etkileriyle bağlantılı; oyuncular yakın zamanda Automaton ordularından bir gezegeni geri alarak yeni Exo-45 mekanizmalarının kilidini açma görevine katıldılar. Yeni bir yama da yayına girdi ve en zorlu Terminid düşmanlarından bazılarının ortaya çıkma oranını daha kolay yönetilebilir hale getiriyor. Öfkeli bir Charger'a bakıp kafasına bir roket hedefleyecek kadar cesursanız, başarılı olmanız durumunda bu dayanıklı böceklerin anında yok olacağını da göreceksiniz.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın