HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Last Of Us Part III - Yapım Süresi Uzatılıyor!

Last Of Us Part III - Yapım Süresi Uzatılıyor!

 

Last Of Us Part III Açıklama

Naughty Dog'un sonraki projesi, hayranlarını derinden etkileyen ve merakla beklenen The Last of Us serisinin üçüncü oyunu olmayacak. Stüdyonun lider isimlerinden Neil Druckmann, üçüncü bir oyun için fikirlerinin olduğunu belirtmesine rağmen, stüdyonun önceliği başka projelere vereceğini ifade etti.


Naughty Dog, video oyunu endüstrisinde öncü bir konumda ve hayranlarını sürekli heyecanlandıran projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, Druckmann'ın açıklamaları, "The Last of Us 3 Naughty Dog'un Sıradaki Oyunu Olmayacak" şeklinde yorumlanıyor ve stüdyonun yakın gelecekte bu projeye odaklanmayacağını gösteriyor.
Stüdyonun yayınladığı "Grounded II: Making The Last of Us Part II" adlı belgeselde Druckmann'ın üçüncü bir oyun için fikirlerinin olduğunu söylemesi, hayranlar arasında heyecan yaratsa da, bu açıklamaların bir sonraki projenin The Last of Us 3 olmayacağını işaret ettiği anlaşılıyor.


The Last of Us serisinin devamı niteliğinde bir oyunun var olduğu ancak bu projenin gerçekleştirilmesinin zaman alabileceği belirtiliyor. Bu durum, stüdyonun gelecekteki hamleleri hakkında spekülasyonlara neden oluyor. Stüdyonun, çok oyunculu bir oyun olan The Last of Us Online'ı iptal etmesi ve "heyecan verici, tamamen yeni bir tek oyunculu yapım" üzerinde çalıştığını duyurması, The Last of Us 3'ün gerçekleşmeden önce başka projelerin geliştirilmesi olasılığını güçlendiriyor.

 

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın