HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Take-Two, GTA 6'nın "Mükemmelliği" Hedeflediğini Söyledi

Take-Two, GTA 6'nın "Mükemmelliği" Hedeflediğini Söyledi

Bir sonraki Grand Theft Auto için beklentiler yüksek ancak Rockstar daha yüksekleri hedefliyor.

Grand Theft Auto VI sektörün en çok beklenen oyunlarından biri olurken, GTA geliştiricisi Rockstar'ın sahibi Take-Two Interactive mükemmelliği hedefliyor. Şirketin son kazanç açıklamasında Take-Two, yaklaşan devam oyunuyla ilgili heyecanı kabul etti ve beklenen bir oyunu aceleyle piyasaya sürmek yerine mükemmelliği zorlamayı tercih edeceğini söyledi.

Görüşme sırasında Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, Grand Theft Auto serisinin devam eden başarısından bahsetti ve Grand Theft Auto 6 fragmanının yayınlanmasıyla ilgili heyecanın olumlu bir etki yarattığını söyledi. Zelnick, fragmanın rekor kıran çıkışıyla ilgili bazı istatistikler ekleyerek, "Grand Theft Auto serisi, Rockstar'ın Grand Theft Auto VI duyurusu ve ilk fragmanının yayınlanmasıyla ilgili heyecandan anlamlı bir şekilde yararlanıyor" dedi.


Zelnick, görüşmenin Soru-Cevap bölümünde serinin popülaritesini detaylandırarak "GTA ile ilgili her şeyin daha fazla heyecana yol açtığını" belirtti. Şirketin 2013'teki GTA 5 lansmanında gördükleriyle karşılaştırıldığında GTA 6 hakkındaki heyecanın nasıl olduğu sorulduğunda Zelnick, "Beklentimizin çok daha yüksek olduğu yönünde. Çok çok daha yüksek" dedi.

GTA 6'nın çıkış zamanına nasıl karar verildiğine ilişkin bir soruya yanıt olarak Zelnick, Take-Two'nun oyunu piyasaya sürmek için acele etmektense cilalamaya öncelik verdiğini açıkladı. "Mükemmelliği arıyoruz" dedi hemen. "Yaratıcı bir şekilde optimize ettiğimizi hissettiğimizde, yayınlamanın zamanı gelmiştir."

Zelnick, "Bir şeyi pazara sunmakla mükemmeli yaratmak arasında potansiyel olarak doğal bir gerilim var" diye ekledi. "Fakat bu şirket mükemmellik konusunda yanılıyor."

Çağrı sırasında Take-Two ayrıca "önemli bir maliyet azaltımı"nın planlandığını duyurdu ancak bunun şimdilik personelin işten çıkarılmasını gerektirmeyeceğini söyledi.

Grand Theft Auto 6'nın şu anda 2025'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Bir haber ipucunuz mu var veya doğrudan bizimle iletişime geçmek mi istiyorsunuz? [email protected]'a e-posta gönderin.

Benzer Yazılar

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon, 16 Nisan'da Co-Op Duos Moduyla Başlıyor

Hearthstone Battlegrounds 7. Sezon,...

Devamını Oku
Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uygun Bir Porsche Sunuyor

Overwatch 2, Gerçekten Bütçenize Uy...

Devamını Oku
Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimlerini Düşürdü

Alan Wake 2 Minimum PC Gereksinimle...

Devamını Oku
CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kampçılarla Başa Çıkmak İçin Yeni Bir Killstreak Ekliyor

CoD: Warzone 2. Sezon Reloaded, Kam...

Devamını Oku
Rise Online World Sistem Gereksinimleri

Rise Online World Sistem Gereksinim...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın