HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Mevcut Sürümler Kaldırılacağı için GTA Trilogy: The Definitive Edition Bu Yıl Çıkacak

Mevcut Sürümler Kaldırılacağı için GTA Trilogy: The Definitive Edition Bu Yıl Çıkacak

Haftalarca süren söylenti ve spekülasyonların ardından Rockstar Games, GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'ı içeren yeni bir Grand Theft Auto remaster paketini resmen duyurdu. Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition olarak adlandırılan oyun, popülaritesi patladığı ve tartışmalara yol açtığı serideki ilk üç 3D oyunu temsil ediyor.



GTA Trilogy: The Definitive Edition, bu üç oyunun güncellenmiş ve geliştirilmiş sürümleriyle birlikte geliyor. Paket PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC'de bu yılın sonlarında Rockstar Games Launcher aracılığıyla sunulacak. 2022'nin ilk yarısında iOS ve Android için bir mobil sürüm geliyor. Fiyatlandırma açıklanmadı.

Rockstar, oyunların "üç oyun için grafiksel iyileştirmeler ve modern oyun geliştirmeleri dahil olmak üzere kapsamlı yükseltmeler sunarken, yine de orijinallerin klasik görünümünü ve hissini koruduğunu" söyledi.

Paketteki oyunlarla ilgili daha fazla detay önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Rockstar henüz üçleme için herhangi bir resim veya video yayınlamadı ve belirli bir çıkış tarihini de açıklamadı.

Rockstar ayrıca GTA III, Vice City ve San Andreas'ın mevcut sürümlerini önümüzdeki haftadan itibaren dijital mağazalardan kaldıracağını duyurdu.

Ayrıca Rockstar, GTA III'ün 20. yıl dönümünü bu sonbaharda başlayacak etkinliklerle GTA Online'da toplanacak bir "Cavalcade of Gear" ile kutlayacağını açıkladı. Bu, "hatıra kıyafetleri ve canlı görünümleri" içerecektir.

Belirtildiği gibi, bu duyuru sürpriz değil, çünkü oyun zaten bir Kore derecelendirme kurulu duyurusu ve çeşitli basın raporları yoluyla sızdırıldı. Bir rapora göre, yeni GTA remaster'ları iyi performans gösterirse, Rockstar Red Dead Redemption'ı yeniden düzenlemeyi düşünebilir. 

Rockstar, yeni remaster paketine ek olarak, Xbox 360/PS3 ve Xbox One'ın ardından oyunun çıkacağı üçüncü nesil konsol platformları olacak PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için Grand Theft Auto V'i geliştiriyor. /PS4. PS5 ve Xbox Series X|S için GTA V, bir gecikmenin ardından Mart 2022'de çıkacak.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın