HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Fortnite Rick Grimes Skini: Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Fortnite Rick Grimes Skini: Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Epic, devam eden Cadılar Bayramı etkinliği Fortnitemares'in bir parçası olarak bugün oyunun Item Shop'una bir Fortnite Rick Grimes görünümü ekledi. İskenderiyeli müttefikleri Daryl ve Michonne'nin Fortnite'ta çıkış yapmalarından sadece bir yıl sonra, şimdi The Walking Dead'in eski kahramanı Fortnite'da aylakları ilmeklerle takas edecek.


İlk Fortnite görünümünü şimdi alabilir veya tüm setini alabilirsiniz. Fortnite Rick Grimes paketinin tamamı bir planör, sırt blingi ve bir kazma içerir. Her biri dizinin hikayesinden ilham alıyor, tıpkı Rick'in demiryolunda esir alınmadan önce Terminus'un dışında sakladığı silah torbası ya da 10. sezon bölümünde aktör Andrew Lincoln'ün gösteriden ayrılmasından sonra merakla dünyaya düşen uydu gibi.

Epic, Fortnitemares 2021'in lansmanının yanı sıra bu haftanın başlarında ilk kez alay etmeden önce ilk olarak yaz boyunca bir Rick Grimes Fortnite kostümü söylentileri dolaştı. Daryl ve Mchonne. Çizgi romanların sorduğu gibi, burada söyleyeceğim: Negan nerede?

Epic, Ekim ayında her gün yeni Fortnitemares görünümlerini piyasaya sürecek, bu yüzden oyunun ürkütücü karakterlerini dolabınıza eklemek istiyorsanız, şimdi şansınız. Bu ayın sonunda daha fazla korku geçişi beklemek güvenli. İstek listenizde kimler var?

Bu hafta Fortnite hakkında daha fazla bilgi için Raven ve Nitehare görevleriyle elde edilecek 300.000 XP'yi daha kaçırmayın.

Benzer Yazılar

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Stardew Valley Oyuncuları Yakında Biraz Mayonez Alabilecekler

Stardew Valley Oyuncuları Yakında B...

Devamını Oku
Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde ...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın