HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Pokemon Sleep Sevgililer Günü Etkinliği Yeni Tarifler ve Daha Parlak Pokemon Ekliyor

Pokemon Sleep Sevgililer Günü Etkinliği Yeni Tarifler ve Daha Parlak Pokemon Ekliyor

Pokemon Sleep'in Sevgililer Günü etkinliği, tarifler, artan parlak Pokemon oranı, sınırlı süreli görevler ve daha fazlasını ekliyor.

Pokemon Sleep'in ilk Sevgililer Günü etkinliğiyle havada aşk kokusu var. Pokemon Sleep, bir hafta boyunca Sevgililer Günü'nü yeni tariflerle, belirli Pokemonlarla daha yüksek karşılaşma oranlarıyla, parlak Pokemon yakalama şansının artmasıyla ve ödüllü sınırlı süreli görevlerle kutlayacak.

Pokemon Sleep'in Sevgililer Günü etkinliği, oyunun tüm uyku alanlarındaki tüm oyunculara açık olacak ve bir hafta sürecek bir oyun içi etkinlik olacak. Snorlax'ın bu haftaki yemekleri tatlılar/içecekler olarak sabitlenecek ve iki yeni tarif, temanın tatlı ve yumuşak doğasıyla örtüşecek. Pazar günkü lezzetli yemeklerin gücü 4,5 kat artacak ve hafta boyunca yemeklerin gücü katlanacak.

Etkinlik sırasında daha sık ortaya çıkacak Pokemonlar: Bulbasaur, Chikorita, Slowpoke, Pinsir, Jigglypuff ve Absol; bunlar etkinlik için tatlılar/içecekler için malzemelerin toplanmasında yardımcı olacaktır. Bu özel Pokemon'un parlak versiyonları da daha yüksek bir karşılaşma oranına sahip olacak. Sınırlı süreli görevleri tamamlayarak, bu parlak versiyonları kolaylıkla yakalamanıza yardımcı olacak 10 Poke Bisküvi kazanabilirsiniz. Oyunun Sevgililer Günü etkinliği hakkında daha fazla bilgi için resmi Pokemon Sleep sayfasına göz atabilirsiniz.

Sevgililer Günü etkinliği 12 Şubat'ta yurt dışı 04.00'ten 19 Şubat 04.00'e kadar devam edecek. İki yeni tatlı/içecek tarifi gelmeden önce Lapis Lakeside'ın tarifleriyle güncellenen Pokemon Uyku Tarifleri Listemize göz atmayı unutmayın.


Benzer Yazılar

E-pin Nedir? HipopoTamya.com'dan Güvenle Satın Alın!

E-pin Nedir? HipopoTamya.com'dan Gü...

Devamını Oku
Yakında Discord'da Arkadaşlarınızdan Gelen Reklamları Görmeye Başlayacaksınız

Yakında Discord'da Arkadaşlarınızda...

Devamını Oku
Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Ücretsiz Cyberpunk 2077!

Devamını Oku
Battlefield 2042 Tüm Platformlarda Ücretsiz Oldu!

Battlefield 2042 Tüm Platformlarda ...

Devamını Oku
Beynine çip takılan kişinin düşünceleri okundu!

Beynine çip takılan kişinin düşünce...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın