HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Skull and Bones - Sentinel Cutter Ship Planı Nasıl Bulunur?

Skull and Bones - Sentinel Cutter Ship Planı Nasıl Bulunur?

Sentinel Cutter, Skull and Bones'un en iyi erken oyun gemilerinden biridir ve planı yalnızca tek bir yerde bulunur.

Skull and Bones'ta erkenden Bedar gemisinden yükseltme yapmak istediğinizde gözleriniz Sentinel'e kayabilir. Bu ikinci seviye gemi, Cutter'ın bir parçasıdır, küçük boyut sınıfındadır ve gemi tipi Destek'tir, yani grubunuzun gemilerini sağlıklı tutmak istiyorsanız mükemmeldir.

Skull and Bones'daki tüm gemi planları gibi Sentinel Cutter'ı da Sainte-Anne'deki Shipwright'ın dükkanında inşa edebilmeniz için bir plan gerekiyor. Maalesef oyun planı bulma konusunda pek bir şey sunmuyor. Sentinel planını izleyebilirken, haritada konumunu nerede bulacağınızı da bilmeniz gerekir.

Aşağıda, Skull and Bones'daki Sentinel Cutter'ın planını tam olarak nereden satın alabileceğinizi görebilirsiniz.

Skull and Bones'daki Sentinel Cutter plan konumu

Sentinel Cutter planı, haritada The Giant's Leap ve Angaya Coast bölgelerinin hemen yakınında bulunan Lanitra adlı bir karakolda bulunuyor. Daha spesifik olarak Lanitra, Dev Sıçrayışı'nın kuzeyindeki bir adanın kuzeydoğu tarafındadır.

Zaten Lanitra'ya seyahat ettiyseniz, bir miktar gümüş (yaklaşık 285-300 gümüş) karşılığında oraya yelken açabilir veya hızlı bir şekilde oraya gidebilirsiniz. Ancak nispeten merkezi bir konum olduğundan oraya rahatça yelken açmak ve değerli gümüşü israf etmemek için yeterince yakın olmalısınız. Lanitra'nın tam konumunu aşağıdaki harita ekran görüntüsünde görebilirsiniz:

Lanitra'ya yanaştığınızda, geminizden indikten sonra sağa dönün ve sahildeki bir teknenin yanında duran Sea People Huntmaster adlı bir NPC'yi bulacaksınız. Huntmaster ile konuşun ve "Al/Sat" seçeneğine basın. "Satın Al" bölümünde, bir Gemi Yapımcısı'nda Sentinel inşa etmenize olanak tanıyan Cutter'ın gemi planını görene kadar aşağı kaydırın.

Kesici planının Sea People Huntmaster'dan satın alınması için 1.980 gümüş gerekiyor. Ancak, bir Gemi Ustasının planıyla Sentinel'i inşa etmek için aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız olacak:

  • 6 Bronz Külçe
  • 6 İroko Kalas
  • 12 İnce Jüt
  • 1.080 Gümüş

Skull and Bones'un erken safhalarında tüm bu malzemeleri bulmak ve üretmek oldukça kolaydır. Bronz Külçeler Bakırın bir Rafineride rafine edilmesiyle yapılır, İroko Kalaslar Iroko ağacı kullanılarak rafine edilir ve İnce Jüt normal Jütten rafine edilir. Gümüşe gelince, hızlı bir şekilde ekstra paraya ihtiyacınız varsa, haritadaki veya Yağma yerleşimlerindeki sözleşmeleri tamamlayabilirsiniz.

Gerekli tüm malzemelere sahipseniz bir Gemi Yapımcısına gidebilir, Sentinel gemisini seçip inşa etmeye başlayabilirsiniz. Bir ara sahne oynatıldıktan sonra yeni geminiz hazır. Herhangi bir iskeleye giderek, gemiye binmeyi seçerek ve ardından "Gemiyi Yönet" seçeneğini görüntüleyerek mevcut tüm gemileriniz arasında geçiş yapabilirsiniz. Burada mevcut geminizi yönetebilir, aynı zamanda gemileri de değiştirebilirsiniz. Mevcut gemilerinizden Sentinel'i seçmeniz yeterli ve yelken açmaya hazırsınız.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın