HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Nintendo Direct: Ortak Gösterimi Bu Hafta Açıklandı

Nintendo Direct: Ortak Gösterimi Bu Hafta Açıklandı

Switch'te 2024'ün ilk yarısında çıkacak oyunların duyurularının 25 dakika sürmesini bekleyin.

Bu hafta bir Nintendo Direct geliyor ve hayranlar 21 Şubat'ta 06:00 PT / 09:00 ET'de "yaklaşık 25 dakikalık" açıklamayı sabırsızlıkla bekleyebilirler. Bu Nintendo Direct, 2024'ün ilk yarısında çıkacak üçüncü taraf oyunlarına odaklanacak ve Nintendo'nun YouTube kanalında yayınlanacak.

Son yayın Eylül 2023'te yapıldığından ve Mario vs. Donkey Kong, Paper Mario: The Thousand Year Door, Luigi's Mansion 2 HD gibi çeşitli yeniden yapımların ve yeniden düzenlemelerin ortaya çıktığına bakıldığında, Directs arasında uzun bir boşluk vardı. Princess Peach: Showtime, Vanillaware'in yeni taktiksel RPG'si Unicorn Overlord'la birlikte duyuruldu.

The Pokemon Company seri için "heyecan verici" haberler verirken, cep canavarı hayranları da gelecek hafta Pokemon Presents canlı yayınını izleyebilir.

Nintendo, Şubat ayında düzenli olarak Direct düzenliyor ve bu canlı yayın, PlayStation ve Xbox yayınlarının hemen ardından geliyor. Microsoft ayrıca yakın zamanda birinci parti oyunlarından bazılarının başka platformlara da çıkacağını açıklamış ve Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves ve Grounded'ın gelecekte Nintendo ve PlayStation konsollarına çıkacağı iddia edilmişti. . Giant Bomb'dan Jeff Grub'a göre Nintendo, Microsoft'un etkinliği nedeniyle Direct sunumunu geciktirmiş olabilir.

Bu arada Nintendo'nun işleri de hızla gelişiyor. Switch 139,96 milyon adede ulaştı ve şu anki gidişatıyla 2025'te tüm zamanların en çok satan video oyun konsolu olarak PS2'yi geçebilir. Bu arada, Nintendo'nun yeni raporlara göre Switch'in halefi olduğu iddiası 2024'te gelmeyebilir. bunun yerine 2025'in ilk çeyreğinde lansmanı hedefliyoruz.

Benzer Yazılar

Nintendo Direct: Ortak Gösterimi Bu Hafta Açıklandı

Nintendo Direct: Ortak Gösterimi Bu...

Devamını Oku
En İyi Nintendo Switch Oyunları İndirimde!

En İyi Nintendo Switch Oyunları İnd...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın