HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Star Wars: Battlefront Classic Collection Nintendo Switch, PlayStation, Xbox ve PC'ye Geliyor

Star Wars: Battlefront Classic Collection Nintendo Switch, PlayStation, Xbox ve PC'ye Geliyor

Star Wars: Battlefront Classic Collection, yeni haritalar, karakterler ve daha fazlasını içeren iki orijinal oyundan oluşan bir paket olarak 14 Mart'ta Nintendo Switch, PlayStation 4 ve 5, Xbox One ve Series ile Steam üzerinden PC'ye geliyor.

21 Şubat'ta Nintendo Direct: Partner Showcase'de ve ardından yayıncı Aspyr'in bir fragmanında duyurulan yeni karakterler arasında Kit Fisto ve Asajj Ventress yer alırken, Jabba's Palace da yeni haritalardan biri olarak katılıyor.

Duyuruda "Star Wars: Battlefront Classic Koleksiyonunda Star Wars galaksisindeki yoğun savaşları yeniden yaşamanın zamanı geldi" ifadesi yer alıyor.

"İmparatorluk, İsyan, Cumhuriyet ve Ayrılıkçı İttifakı gibi karada, havada ve uzayda devasa savaş alanlarında heyecan verici silahlı çatışmalara katılın.

"Bir dizi benzersiz sınıf seçin, çok sayıda araca pilotluk yapın ve solo, yerel ve çevrimiçi oyunda destanın çeşitli dönemlerinden ikonik kahramanlar ve kötü adamlar olarak oynayın."

Orijinal Battlefront yalnızca Jabba's Palace haritasını alıyor ancak Battlefront 2, Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Bar: Citadel ve Yavin 4: Arena'yı alacak.

The Hero Assault modu da güncellendi ve oyuncuların Ölüm Yıldızı ve Naboo gibi haritalarda Luke Skywalker, Darth Vader ve daha fazlasının rollerini üstlenmelerine olanak tanındı. Hero Assault, Classic Koleksiyon ile ilk kez tüm yer haritalarında oynanabilecek.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın