HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

VALORANT yeni skin paketi sızdırıldı

VALORANT yeni skin paketi sızdırıldı

Riot Games'in popüler FPS oyunu VALORANT için gelecek yeni skin paketi sızdırıldı

Riot Games tarafından geliştirilen ve şu anda özellikle ülkemizde büyük popülerlik yakalamış olan VALORANT, yeni sezon ve kısımlarıyla oyuncuların karşısına çıkmaya devam ediyor. Sezon ve kısım yenilikleri dışında oyuna düzenli olarak yeni skin paketleri ekleniyor ve mağaza kısmında sunuluyor.

VALORANT için gelecek olan yeni skin paketinin adı, VP fiyatı ve hangi silahları içereceği sızdırıldı. VALORANT sızıntı haberleriyle ünlü ValorLeaks tarafından paylaşılan Twitter gönderisinde paketin içerisinde yer alan bıçak, animasyonuyla birlikte gösteriliyor.

Skin paketinin adı "Sarmad" olarak belirlenmiş durumda. Kod adı "Egypt" olarak belirtilen setin içerisinde Vandal, Phantom, Spectre, Frenzy ve Bıçak skini yer alacak. Bıçağın adı ise "Blade of Serket" olacak. Silahlar tek başlarına 1275 VP, bıçak ise tek başına 2550 VP olacak. Her zaman olduğu gibi paketi tamamen satın almak istediğinizde %30 indirimle hepsini 5100 VP'ye satın alabileceksiniz.

Sarmad paketinin ne zaman oyuna ekleneceği henüz bilinmiyor ancak eğer bu sızıntı doğruysa yakın zamanda tanıtımı yapılıp oyuna da eklenecektir. Özellikle setin içerisinde yer alan bıçak oldukça özgün bir animasyona ve tasarıma sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncuların bir kısmı bunu severken bir kısmı da bundan hoşnut değil.

 

Benzer Yazılar

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Stardew Valley Oyuncuları Yakında Biraz Mayonez Alabilecekler

Stardew Valley Oyuncuları Yakında B...

Devamını Oku
Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde Galaxy'de Büyük, Kalıcı Değişiklikler Görülebilir

Helldivers 2 Topluluk Etkinliğinde ...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın