HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt ortak CEO'su Michał Nowakowski, "Cevap evet, böyle bir hamleyi düşünüyoruz" dedi.

Cyberpunk 2077 ve The Witcher'ı temel alan mobil oyunlar gelecekte gelebilir ancak bunlar CD Projekt tarafından geliştirilmez.

CD Projekt'in son 2023 Mali Yılı kazanç çağrısı sırasında (Video Games Chronicle aracılığıyla) yapılan Soru-Cevap oturumunun bir parçası olarak, stüdyonun mobil oyunlar yapmak için IP'sini üçüncü taraf geliştiricilere lisanslamayı düşünüp düşünmediği ve böyle bir anlaşmanın yapılıp yapılmayacağı soruldu. tek seferlik lisans ücreti veya iki stüdyo arasında kar paylaşımı anlaşması. CD Projekt CEO'su Michał Nowakowski'ye göre ilk sorunun cevabı evet, ancak "henüz" bu konuda açıklayacakları bir şey yok.

Nowakowski, "Burada cevap oldukça basit" dedi. "Cevap evet, böyle bir hamleyi düşünüyoruz. Aslında görüşmeler yoluyla bu tür fırsatların peşinde koşuyorduk. Henüz açıklayacak bir şeyimiz yok ama zamanı geldiğinde duyururuz."

Nowakowski, herhangi bir iş anlaşmasının ayrıntılarına girmeyeceklerini ve "bahsettiğimiz hiçbir şeyin mevcut olmadığını" söyledi. "Önceden tasarlanmış bir iş modeli" olmadığını ve "zamanı geldiğinde" bu tür bir anlaşma hakkında daha fazla bilgi paylaşılacağını söyledi.

Cyberpunk 2077'ye henüz bir mobil oyun gelmemiş olsa da The Witcher aldı. Gwent: The Witcher Kart Oyunu mobil bağlantı noktaları aldı, ancak oyunun desteği Ekim 2023'te sona erdi. Bir başka Witcher mobil oyunu olan Pokémon Go'dan ilham alan The Witcher: Monster Slayer, Temmuz 2021'de piyasaya sürüldü ancak yaklaşık iki yıl sonra 2023'te kapatıldı.

CD Projekt şu anda The Witcher 4 üzerinde çalışıyor ve yeni Witcher üçlemesi olması planlanan ilk oyunun tam prodüksiyonunun bu yıl başlaması planlanıyor. Nowakowski'ye göre, eleştirmenlerce beğenilen RPG serisinin bir sonraki oyunu üzerinde 400'den fazla kişi çalışıyor; bu da stüdyonun yaklaşık üçte ikisini oluşturuyor. Az sayıda geliştirici hala Cyberpunk 2077'ye destek sağlıyor, yaklaşık 47 geliştirici ise şu anda kod adı Project Orion olan devamı üzerinde çalışıyor.

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın